KNVB Voetbalkampen

Het mooiste voetbalavontuur

Samen met je vriendjes een onvergetelijk voetbalavontuur beleven op een plek waar ook de Oranjeselecties trainen, eten en slapen, hoe leuk zou dat zijn! Ook in 2017 kan dat bij de KNVB Voetbalkampen in de mei-, zomer-, en herfstvakantie!

Tijdens de KNVB Voetbalkampen leren kinderen op de velden van de KNVB Campus in Zeist in drie tot vijf dagen nog beter te worden in hun spel, techniek, tactiek en balbehendigheid en spelen ze samen met hun leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij! Ontwikkel jezelf als voetballer en maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes in je vakantie op de vernieuwde KNVB Campus.

Vanwege het grote succes van vorig jaar zijn de KNVB Voetbalkampen in 2017 er natuurlijk weer! En dit jaar niet alleen in de zomervakantie, maar ook in de mei-, en herfstvakantie! De aftrap vindt plaats tijdens een 3-daags KNVB Voetbalkamp in de meivakantie (24 t/m 26 april), waar na een periode van korte rust door gegaan wordt met zes weken van 5-daagse KNVB Voetbalkampen in de zomervakantie (10 juli t/m 18 aug).

Om dit fantastische jaar af te sluiten staat in de herfstvakantie (16 t/m 18 okt) ook nog een 3-daags KNVB Voetbalkamp gepland! Een vol seizoen waar iedereen tussen de 8 en 15 jaar van harte welkom is om de leukste voetbalvakantie van Nederland te beleven. 

Aanmelden NieuwsbriefMeld je aan voor de KNVB Voetbalkampen Nieuwsbrief!

Voetbalplezier tijdens de KNVB Voetbalkampen

Praktische informatie

Terug naar boven