Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Regelen dagelijkse praktijk

Kijk hier voor meer informatie over het thema regelen dagelijkse praktijk.

mDWF veld mDWF veld Kijk hier voor meer informatie. Verplaatsen van wedstrijden Verplaatsen van wedstrijden Kijk hier voor meer informatie.

Snipperdagen veld Snipperdagen veld Kijk hier voor meer informatie. Invallersbepaling veld Invallersbepaling veld Hier vind je de reglementen omtrent het inbrengen van invallers voor junioren, pupillen en senioren. Speelgerechtigdheid veld Speelgerechtigdheid veld Er zijn regels verbonden aan de speelgerechtigdheid van een voetballer. Je vindt ze hier.

Afgelastingen veld Afgelastingen veld Kijk hier voor meer informatie.

Privacy Privacy De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is van kracht. Sinds 25 mei 2018 hebben ook voetbalverenigingen te maken met de strengere regels rond het verwerken van persoonsgegevens. Uitwijken naar kunstgras Uitwijken naar kunstgras Voor eerste elftallen in het mannen senioren veldvoetbal is er een mogelijkheid om uit te wijken naar een goedgekeurd kunstgrasveld. Bekijk alle regels rond dit onderwerp.

Overzicht samenwerkingsvormen Overzicht samenwerkingsvormen Kijk hier voor meer informatie over gecombineerde voetbalafdelingen en de verschillende samenwerkingsvormen.

Wijzigingsverzoeken indeling teams Wijzigingsverzoeken indeling teams Kijk hier voor meer informatie.

Draaiboek wedstrijdorganisatie Draaiboek wedstrijdorganisatie Voor verenigingen die uitkomen in de Tweede en Derde Divisie mannen en de Hoofdklasse mannen is een draaiboek wedstrijdorganisatie opgesteld. De clubs in deze competities zijn verplicht gedurende het gehele seizoen dit draaiboek bij de thuiswedstrijden te hanteren.

Eilandenregeling Eilandenregeling Voor het seizoen 2020/'21 is er voor de clubs/teams vanaf de eilanden in Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden én voor de clubs/teams die reizen naar deze eilanden een tegemoetkoming in de reiskosten.

Laatste nieuws