Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Organisatoren

Elke vereniging, organisatie of gemeente die een KNVB Schoolvoetbaltoernooi organiseert, kan rekenen op een brede ondersteuning door de KNVB met spelregels, reglementen, attenties voor de deelnemers en andere ondersteuning.

De wedstrijden tijdens het Schoolvoetbaltoernooi vinden plaats volgens de wedstrijdvormen van de pupillen in het amateurvoetbal. De groepen 5 en 6 spelen zes tegen zes (zoals de O8, O9 en O10), op een aangepast kwart veld. De groepen 7 en 8 spelen acht tegen acht op een (bijna) half veld (zoals de O11 en O12). De spelregels inclusief reglementen zijn binnenkort hier te vinden.

Attenties

Alle deelnemers aan een lokaal toernooi ontvangen een blijvende attentie, namelijk het KNVB Schoolvoetbalvaantje! Deze vaantjes worden voorafgaand aan het toernooi naar de lokale organisator opgestuurd, zodat deze uitgedeeld kunnen worden na afloop van het toernooi.

Finales

Vanuit de lokale toernooien is er een doorstroming van de winnaar(s) naar de regiofinales. De winnaars van die finales stromen door naar de districtfinales en daarna eventueel naar de landelijke finale. Hieronder vind je een overzicht van alle data en locaties van de finales. Deze data zijn ook te vinden in het overzicht van alle Schoolvoetbaltoernooien.

  • Regionale finales: woensdag 18 mei
  • Districtfinales: woensdag 1 juni
  • Landelijke finales: woensdag 15 juni

Geef je hier op voor de KNVB Schoolvoetbal nieuwsbrief – organisatoren

Deze nieuwsbrief is gericht op informatie rondom de organisatie van een lokaal KNVB Schoolvoetbaltoernooi.

Laatste nieuws