Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Scholen

Wij stimuleren dat zoveel mogelijk scholen meedoen aan het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Wanneer je als school (voor het eerst) met één of meerdere teams ook deel wilt nemen aan KNVB Schoolvoetbal, dan kun je in ons overzicht van toernooien zoeken op gemeente of het lokale toernooi al bij ons is aangemeld.

Zo ja, dan kun je je daar direct inschrijven. Je ontvangt dan vanuit de lokale organisator meer informatie en ook vragen zij voor de deelnemende teams een blijven herinnering aan. Vanuit de KNVB ontvang je altijd een bewijs van inschrijving.
Als er geen lokaal toernooi in het overzicht staat, neem dan eerst contact op met de lokale organisator van een toernooi in jouw gemeente of regio. Weet je niet waar je precies moet beginnen? Dan kun je contact met ons opnemen en helpen wij jou op weg.

KNVB Schoolvoetbal

Meer informatie over Schoolvoetbal of wil je meedoen? Stuur een e-mail.

KNVB Schoolvoetbal-in de klas!

Na het succes van ons programma in de klas bieden we dit programma dit schooljaar weer aan. Indien jouw klas zich aanmeldt voor het lokale Schoolvoetbaltoernooi, wordt er automatisch gevraagd of jullie ook aan het programma 'KNVB Schoolvoetbal-in de klas!' mee willen doen. Dit programma bestaat uit een aantal lessen rondom voetbal, waarbij samenwerken, gezonde voeding en respect aan bod komen.

Geef je hier op voor de KNVB Schoolvoetbal nieuwsbrief - scholen

Deze nieuwsbrief is gericht op scholen en klassen die zich hebben aangemeld of interesse hebben in KNVB Schoolvoetbal en KNVB Schoolvoetbal in de Klas.

Vragen of meer weten?

Wil jouw school meer informatie over het KNVB Schoolvoetbaltoernooi, dan kun je een e-mail sturen naar schoolvoetbal@knvb.nl. Wil je als school samenwerken met een lokale voetbalvereniging, kijk dan hier welke vereniging(en) bij jou in de buurt zitten.

Vind een Club Vind een Club Kijk hier welke verenigingen bij jou in de buurt zitten.

Rinus Rinus Zoek je leuke oefenvormen voor jouw klas? Kijk dan op Rinus, onze online assistent-trainer.

Laatste nieuws