Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Academie lanceert module Mentale Weerbaarheid

KNVB Media
KNVB Media
5 oktober 2016, 13:54

In het kader van de Week van de Scheidsrechter heeft de KNVB Academie de E-learningmodule gelanceerd. - Foto: KNVB Media

Hoe voorkom ik dat ik tijdens de wedstrijd te maken krijg met weerstand van spelers en trainers? Hoe ga ik om met weerstand, tijden de wedstrijd? En hoe doen scheidsrechters in het betaald voetbal dat?

In het kader van de Week van de Scheidsrechter lanceert de KNVB Academie een E-learningmodule die scheidsrechters leert juiste keuzes te maken en weerstand te voorkomen. De module is gericht op het ontwikkelen van scheidsrechters op het gebied van “mentale weerbaarheid”. Deelnemers doorlopen de verschillende momenten ‘in voorbereiding op’, ‘tijdens’ en ‘na afloop van de wedstrijd’ en krijgen via verschillende werkvormen situaties met spelers, trainer en ouders voorgelegd. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit betaald- en amateurvoetbal worden de deelnemers geconfronteerd met de verschillende situaties waarin zij keuzes kunnen maken, die bepalend zijn in het omgaan met weerstand.

De module is gratis toegankelijk met gebruik van je voetbal.nl-account. Het volledig doorlopen van de E-learningmodule zal worden geregistreerd in Sportlink en leidt dus tot een officiële aantekening.

E-learningmodule Mentale Weerbaarheid E-learningmodule Mentale Weerbaarheid Klik hier om de module te bekijken.

Nog geen voetbal.nl-account? Nog geen voetbal.nl-account? Meld je dan gratis aan via deze link.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen