Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB blokkeert 214 tickets TOTO KNVB bekerfinale

KNVB Media
KNVB Media
14 april 2022, 14:18

De KNVB heeft voor de TOTO KNVB Bekerfinale tussen PSV en Ajax 214 tickets geblokkeerd - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft voor de TOTO KNVB Bekerfinale 214 tickets geblokkeerd in verband met doorverkoop via niet officiële verkoopkanalen. De wedstrijd tussen PSV en Ajax wordt zondag 17 april a.s. gespeeld in de Kuip in Rotterdam.

De lijst met geblokkeerde tickets is hieronder te zien. Staat jouw ticket op deze lijst, dan geeft deze zondag geen toegang tot het stadion. De tickets worden o.a. doorverkocht via voetbaltrips.com, number1-voetbalreizen.nl, voetbalticketshop.nl en viagogo.com. Staat jouw ticket op de lijst? Neem dan contact op met de organisatie waar je de tickets hebt gekocht.

De KNVB zoekt bij al haar wedstrijden actief naar verkoop van tickets via niet officiële kanalen. Koop daarom je tickets altijd via de officiële verkoopkanalen. Dit is de ticketshop van de KNVB () of via acties van één van onze commerciële partners. Indien je je tickets via een ander kanaal hebt verkregen, dan loop je het risico dat je a) te veel betaalt en b) de tickets geblokkeerd zijn waardoor je het stadion niet kunt betreden. Als dit het geval is en er zijn nog tickets beschikbaar, kun je nieuwe tickets tegen het normale tarief kopen. Het geld dat je hebt betaald voor de geblokkeerde tickets moet je altijd terugvorderen bij de organisatie waar je de tickets hebt gekocht.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen