Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

100e TOTO KNVB Bekerfinale: website en magazine

KNVB Media
KNVB Media
10 april 2018, 16:15

Via totoknvbbeker.nl ben je op de hoogte van heden en verleden van de Toto KNVB Beker. - Foto: KNVB Media

Feyenoord en AZ spelen op zondag 22 april in Stadion De Kuip de 100e bekerfinale. Kleinschalig begonnen in het seizoen 1898/’99 is het bekertoernooi inmiddels uitgegroeid tot een mooie traditie, dankzij sensationele prestaties van amateurclubs, volksverhuizingen naar Rotterdam, spetterende finales en de tientallen bekerhelden met hun eigen verhaal.

De KNVB besteedt daar extra aandacht aan via een website en - in samenwerking met Santos Magazine - een Santos special, geheel in het teken van de KNVB Beker. 

Website Toto KNVB Beker Website Toto KNVB Beker Ga naar totoknvbbeker.nl voor de hoogtepunten uit de bekerhistorie en het nieuws rond de 100ste finale.

Voetbalmagazine Santos over 100 jaar bekervoetbal.

De website is sinds maandagmiddag in de lucht en biedt het bekernieuws en alle samenvattingen van het lopende seizoen. Liefhebbers van bekerhistorie kunnen terecht bij het overzicht van alle voorgaande finales, te beginnen met die uit 1899. In aanloop naar de bekerfinale zal de website dagelijks uitgebreid worden met nog veel meer leuke en interessante bekerfeiten.

Santos-bekerspecial

Daarnaast zal vandaag, dinsdag 10 april, de bekerspecial van voetbalmagazine Santos verschijnen. In dit unieke magazine is er onder meer aandacht voor ‘lotingkoning’ Heinrich Welling, de psyche van de penalty, de badjas en zijn interviews te lezen met Willem van Hanegem, Kees Kist en Mike Obiku.

De special, die verder veel prachtige foto’s bevat, zal vanaf vandaag in de schappen liggen bij Ako, Bruna, Primera, Plus en Jumbo.

Contactinformatie KNVB Campus

Kom alles te weten over een bezoek aan de KNVB Campus

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen