Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

TOTO KNVB Bekerfinale: Tickets to the final

KNVB Media
KNVB Media
28 februari 2018, 22:40

De finale van de TOTO KNVB Beker vindt dit jaar plaats op zondag 22 april. - Foto: KNVB Media

AZ en Feyenoord zijn de finalisten van de TOTO KNVB Beker 2017/’18. Beide clubs krijgen voor de finale 17.500 kaarten. De overige toegangsbewijzen voor de eindstrijd op zondag 22 april (aftrap 18.00 uur) gaan naar onder andere maatschappelijke acties van de KNVB, Stadion Feijenoord en overige partners. Een overzicht van de verdeling van de tickets.

Dat 35.000 kaarten eerlijk verdeeld worden onder de fans van AZ en Feyenoord betekent dat het stadion voor 75 procent gevuld is met supporters die tickets via de clubs hebben gekocht. Het is gebruikelijk dat de overige kaarten bij diverse andere partijen worden verdeeld. Dit gebeurt op dezelfde manier als bij de thuiswedstrijden van clubs.

Overige kaarten

Sponsoracties 10%

Sponsoren van de TOTO KNVB Beker, waaronder Amstel en TOTO, stellen via publieksacties kaartjes beschikbaar voor de bekerfinale. Deze kaarten zijn ook bestemd voor supporters van de finalisten.

KNVB 7%

Voor de organisatie van de TOTO KNVB Bekerfinale wordt ook een gelimiteerd aantal kaarten gereserveerd. Deze kaarten zijn onder meer voor journalisten, leveranciers, relaties van de KNVB en andere partijen die op de finaledag aanwezig zijn in De Kuip. Ook krijgt elke medewerker van de KNVB de mogelijkheid naar de wedstrijd te gaan. Een groot deel van die medewerkers is op die dag ook aan het werk om de TOTO KNVB Bekerfinale in goede banen te leiden.

Vrijwilligersacties 5%

De TOTO KNVB Bekerfinale is traditioneel een wedstrijd om vrijwilligers, die het hele seizoen het voetbal voor meer dan 1,2 miljoen leden van de KNVB mogelijk maken, in het zonnetje te zetten. Een beperkt deel van de kaartjes is beschikbaar voor nader te bepalen acties.

Stadion Feijenoord 3%

Stadion Feijenoord is als gastheer ook betrokken bij de organisatie van de KNVB Bekerfinale. Voor relaties en aandeelhouders is een aantal kaarten gereserveerd.

De kaartverkoop voor supporters van AZ en Feyenoord loopt via de clubs. Traditiegetrouw is de verwachting dat de TOTO KNVB Bekerfinale op 22 april in zijn geheel wordt uitverkocht. Dit levert een bomvol en sfeerrijk stadion op. AZ, Feyenoord en de KNVB hebben de ambitie om er voor alle supporters en andere aanwezigen een fantastische eindstrijd van te maken.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen