Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

TOTO nieuwe naamgever KNVB Beker en Gouden Trofee

KNVB Media
KNVB Media
12 januari 2018, 15:00
1:39

Op feestelijke wijze werd in Zeist de Gouden KNVB Beker onthuld. - Foto: KNVB Media

Op feestelijke wijze werd vrijdag in Zeist, precies 100 dagen voor de 100e KNVB Bekerfinale, de Gouden KNVB Beker onthuld. Het team dat zich tijdens de finale op zondag 22 april 2018 in de Rotterdamse Kuip tot winnaar kroont, krijgt deze Gouden Beker uitgereikt.

Verder maakte TOTO, onderdeel van Nederlandse Loterij, bekend dat zij hun contract met de KNVB verlengen en zich tot en met 2022 aan het toernooi verbinden als co-naamgevend hoofdsponsor. Het toernooi om de KNVB Beker draagt vanaf heden de naam TOTO KNVB Bekertoernooi.

Al vele jaren draagt Nederlandse Loterij bij aan het Nederlandse voetbal

Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur KNVB: “De KNVB is erg blij met de contractverlenging met Nederlandse Loterij tot en met 2022. Het co-naamgevend sponsorschap voor de TOTO KNVB Beker is een mooie verruiming van de eerdere contracten met de Staatsloterij en TOTO. Al vele jaren draagt Nederlandse Loterij met haar opbrengsten bij aan het Nederlandse voetbal. Bij deze contractverlenging hebben we ons als doel gesteld om het voetbal in Nederland nog meer van de samenwerking tussen de KNVB en vooral TOTO te laten profiteren.”

Trotse hoofdsponsor

Arno de Jong, directeur Marketing Nederlandse Loterij: “TOTO is al sinds 2009 trotse hoofdsponsor van de KNVB en is nu ook naamsponsor van de TOTO KNVB Beker. TOTO en voetbal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen omdat TOTO in 1957 een initiatief was van de KNVB, maar vooral omdat TOTO net zoals heel veel Nederlanders groot fan is van het Nederlandse voetbal. Bovendien past de spanning die het TOTO KNVB Bekertoernooi met zich meebrengt goed bij TOTO.”

Bekerhelden halen hun mooiste bekerherinneringen op.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen