Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Europa League en TOTO KNVB Beker zorgen voor wedstrijdwijzigingen

KNVB Media
KNVB Media
16 oktober, 16:01

PSV speelt de thuiswedstrijd tegen Sparta op zondag 29 november om 20.00 uur. - Foto: KNVB Media

Omdat PSV op donderdag 26 november een thuisduel speelt tegen PAOK Saloniki in de Europa League heeft de KNVB de Eredivisiewedstrijd van de Eindhovenaren tegen Sparta Rotterdam op zondag 29 november verlaat. De aftrap is niet om 12.15 uur maar om 20.00 uur. Hierdoor is ook de wedstrijd Vitesse – Fortuna Sittard verplaatst van zaterdag 28 november naar zondag 29 november. De aftrap is om 12.15 uur.

Ook het verplaatsen van de duels in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker, waarin amateurs actief zijn, naar dinsdag 1 december of woensdag 2 december heeft invloed op de competitieschema’s. De wedstrijd PEC Zwolle – Vitesse gaat van vrijdag 4 december naar zaterdag 5 december. De aanvang is 21.00 uur. Sparta Rotterdam – FC Emmen schuift hierdoor een dag naar voren. De nieuwe datum is vrijdag 4 december met de aftrap om 20.00 uur.

In de Keuken Kampioen Divisie gaat FC Eindhoven – De Graafschap van vrijdag 27 november naar zondag 29 november (aanvang 12.15 uur). N.E.C. – MVV staat nu gepland op vrijdag 27 november, aanvang 21.00 uur.

Overige wijziging

Op verzoek van Go Ahead Eagles wordt in speelronde 10 de zondagavondwedstrijd (1 november) van 20.00 uur, tussen Go Ahead Eagles en Excelsior, verplaatst naar zaterdagmiddag (31 oktober) 14.00 uur. Lokale autoriteiten en Excelsior zijn hiermee akkoord.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen