Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Laat je inspireren door de voetbalreis van Soufiane Touzani tijdens Futsal Inside Almere

KNVB Media
KNVB Media
8 oktober, 14:30

Tijdens het seminar krijg je interessante inzichten over de toekomst van de sport en leer je hoe je de jeugd kunt betrekken via futsal. - Foto: KNVB Media

Op 15 november vindt alweer het 3e deel van de Futsal Inside reeks plaats! Neal Petersen van FC Afkicken gaat in deze aflevering in gesprek met niemand minder dan Soufiane Touzani, live vanuit het Topsportcentrum in Almere. Deze gratis seminar is interessant voor bestuurders, trainers of betrokkenen van voetbalverenigingen, je krijgt interessante inzichten over de toekomst van de sport en hoe je de jeugd kunt leren te betrekken. Daarnaast levert deelname* aan de Futsal Inside Almere 1 KNVB licentiepunt op t.b.v. je UEFA Futsal B, TCZ2 of TCZ3 trainerslicentie. Aansluitend bezoek je de interland tussen Oranje Futsal en de kersverse wereldkampioen Portugal.

Neal Petersen gaat tijdens de 5-delige reeks van Futsal Inside, live in gesprek met prominente figuren uit het heden en verleden van het futsal. De gastsprekers delen inspirerende inzichten over o.a. de aantrekkingskracht van het spel, de professionele kant van de sport en de kansen om jeugd via de sport te behouden en te binden.

In de derde aflevering is het de beurt aan niemand minder dan Soufiane Touzani, de straatvoetballer die wereldwijd wordt gezien als de grondlegger van het freestyle voetbal. Soufiane weet als geen ander hoe hij kinderen kan inspireren en betrekt anderen graag in zijn liefde voor de sport. Hij presenteerde meerdere programma’s waarin hij zijn skills laat zien en anderen uitdaagt, zoals zijn bekende show ‘Tiki Taka Touzani’. Daarnaast laat hij zien dat je met passie en doorzettingsvermogen ambities kunt realiseren.

Tijdens deze Futsal Inside episode zal Soufiane uitgebreid spreken over zijn liefde voor de sport, het betrekken van kids, de toekomst van de sport en uiteraard beantwoordt hij jullie vragen. Wil jij je laten inspireren en aanwezig** zijn bij het seminar van Futsal Inside én de interland van Oranje Futsal bezoeken? Meld je dan nu aan en dan zien we je graag op 15 november in het Topsportcentrum in Almere!

Futsal Inside Almere Futsal Inside Almere Meld je aan!

— Foto: Futsal Inside Almere - Neal Petersen in gesprek met Soufiane Touzani

* Licentiepunt: fysieke deelname aan Futsal Inside Almere levert 1 KNVB licentiepunt op voor je UEFA Futsal B, TCZ2 of TCZ3 trainerslicentie, we registreren bij het bezoek je KNVB-lidnummer.

** Livestream: Kun je niet aanwezig zijn maar vind je het interessant om het seminar te volgen, op de dag zelf wordt het live uitgezonden.

Futsal Inside Seminars Futsal Inside Seminars Lees meer.

UEFA Futsal EURO 2022

Van 19 januari tot en met 6 februari vindt het UEFA Futsal EURO 2022 plaats in de Amsterdam Ziggo Dome en het MartiniPlaza Groningen, het grootste EK ooit gespeeld met 16 deelnemende landen. Het belooft een waar spektakel te worden voor jong en oud met veel actie, snelheid en een spectaculaire show. Lees meer op deze pagina!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen