Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kloppen de gegevens van jouw accommodatie? Check het in Sportlink Club!

KNVB Media
KNVB Media
11 juni, 11:25

Op basis van de informatie in Sportlink Club worden onder andere wedstrijden ingepland. - Foto: KNVB Media

Amateurverenigingen die veldvoetbal aanbieden kunnen de gegevens van hun accommodatie inzien én wijzigen in Sportlink Club. Via de functionaliteit Accommodatiezaken valt onder andere af te lezen over hoeveel speelvelden de accommodatie beschikt en om welk type veld het gaat, maar ook gegevens als de grootte van de kleedkamer en de bestuurskamer zijn beschikbaar. Het is belangrijk dat deze gegevens kloppen.

Voor de KNVB is het van belang dat deze gegevens actueel zijn voor het organiseren van wedstrijden, het kunnen spelen in winterse perioden (uitwijken naar kunstgras), maar ook om evenementen te kunnen organiseren. Onjuistheden in het aantal speelvelden, de ondergrond hiervan, de nummering of andere gegevens belemmeren een zo ideaal mogelijke competitieplanning. En daar heeft niet alleen de KNVB last van, maar vooral ook de vereniging zelf.

De zomerperiode is een goede tijd voor het checken van de accommodatiegegevens en daar waar nodig aan te passen en/of aan te vullen.

Verenigingen kunnen zelf via Sportlink Club de gegevens aanpassen. De accommodatiegegevens in Sportlink Club zijn te vinden via het tabblad ‘Vereniging’ en vervolgens ‘Accommodatiezaken’.

Accommodatiemodule Sportlink Club Accommodatiemodule Sportlink Club Check hier of de gegevens van de accommodatie van jouw vereniging kloppen. Verenigingsondersteuning Verenigingsondersteuning Stuur een mail naar de verenigingsadviseur uit jouw regio wanneer informatie over de accommodatie niet correct in Sportlink Club staat. Behoeftebepaling Behoeftebepaling Met behulp van de rekentool veldenbehoefte is eenvoudig uit te rekenen hoeveel wedstrijdvelden de vereniging nodig heeft op basis van het aantal competitiespelende teams.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen