Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kloppen de gegevens van jouw functionarissen? Check het in Sportlink

KNVB Media
KNVB Media
26 november, 16:10

Voetbalverenigingen kunnen in Sportlink Club in één overzicht de belangrijkste contactgegevens van de functionarissen inzien. - Foto: KNVB Media

Bestuurswisselingen en vrijwilligers die van functie veranderen; het komt regelmatig voor bij verenigingen. Het kan dan gebeuren dat de KNVB contact legt met een functionaris die niet meer actief is in zijn of haar functie. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt voorkomen.

Voetbalverenigingen kunnen in Sportlink Club in één overzicht de belangrijkste contactgegevens van de functionarissen inzien. Het overzicht is beschikbaar voor de beheerder van Sportlink Club en voor de personen die de rechten hebben voor het ledenbeheer. Het is belangrijk dat deze gegevens kloppen, zodat de KNVB contact kan leggen met de juiste functionaris. 

Door de juiste gegevens in Sportlink Club op te nemen kan de competitieleider direct contact opnemen met de actieve (wedstrijd)secretaris. Dan weet je als vereniging zeker dat je geen belangrijke informatie mist.  

Controleren gegevens in Sportlink Club Controleren gegevens in Sportlink Club Lees hier hoe je kunt controleren of de gegevens van functionarissen nog correct zijn.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen