Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eric Gudde bezoekt pilot van opleiding pupillentrainer bij Blauw Geel’55

KNVB Media
KNVB Media
28 mei 2019, 11:00

Directeur betaald voetbal Eric Gudde bracht een bezoek aan Blauw Geel’55 in Ede waar de vijfde bijeenkomst van de pilotopleiding werd gehouden. - Foto: KNVB Media

De pilotopleiding pupillentrainer kende afgelopen maandag een bijzondere gast. Directeur betaald voetbal Eric Gudde bracht een bezoek aan Blauw Geel’55 in Ede waar de vijfde bijeenkomst van de pilotopleiding werd gehouden. Bij de nieuwe opzet staat meer maatwerk en interactie centraal om de kwaliteit van de trainer-coach in opleiding verder te verhogen.

Robert Grauwde is docent van de pilotopleiding. Hij is enthousiast over de nieuwe invulling van de opleiding. ”Op deze manier leiden we nog betere trainer-coaches. Zodoende leveren we een bijdrage aan nog betere spelers. De deelnemers zien de feedback die ze van de docent en van elkaar krijgen als een positief en dit zorgt voor groei als jeugdtrainer.”

Momenteel wordt de pilot van de nieuwe opleiding pupillentrainer op zes verschillende locaties georganiseerd. De KNVB kijkt ernaar uit om op basis van de evaluaties en ervaringen die als feedback uit de pilot komen de opleiding pupillentrainer verder door te ontwikkelen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen