Opleidingen UEFA C en UEFA C Youth in oktober van start; inschrijving sluit 4 april

KNVB Media
KNVB Media
2 april, 15:10

De opleidingen UEFA C en UEFA C Youth worden op verschillende locaties in het land gehouden. - Foto: KNVB Media

Inschrijven voor de nieuwe opleiding UEFA C en UEFA C Youth kan tot en met donderdag 4 april. De opleidingen gaan in oktober 2019 weer van start.Op diverse opleidingslocaties zijn nog enkele plekken vrij.

Het opleiden en ontwikkelen van nóg betere trainer-coaches is een mooie, gezamenlijke uitdaging. Voor zowel de KNVB, als voor de deelnemers. Daarmee leveren we een bijdrage aan de verbetering van ons voetbal.

Binnen het voetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: het coachen tijdens wedstrijden, het geven van trainingen en het begeleiden van spelers en staf. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de club.

De opleidingen UEFA C en UEFA C Youth zijn erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. Inschrijving voor de opleidingen gaat digitaal. De opleidingen worden op verschillende locaties in het land gehouden. Bekijk de pagina's van beide opleidingen voor alle informatie en schrijf je in.

UEFA CBen je klaar voor de volgende stap in je trainer-/coachcarrière? Ga dan voor de opleiding UEFA C. UEFA C YouthBen je klaar voor de volgende stap in je trainer-/coachcarrière? Ga dan voor de opleiding UEFA C Youth.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven