Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving UEFA C en UEFA C Youth geopend; aanmelding sluit 19 april

KNVB Media
KNVB Media
6 maart 2020, 15:10

De opleidingen UEFA C en UEFA C Youth worden op verschillende locaties in het land gehouden. - Foto: KNVB Media

Inschrijven voor de nieuwe opleidingen UEFA C en UEFA C Youth kan vanaf maandag 23 maart 2020 om 14.00 uur tot en met zondag 19 april 2020. De opleidingen gaan in september of oktober 2020 weer van start. Op diverse opleidingslocaties worden de opleidingen aangeboden.

Het opleiden en ontwikkelen van nóg betere trainer-coaches is een mooie, gezamenlijke uitdaging. Voor zowel de KNVB, als voor de deelnemers. Daarmee leveren we een bijdrage aan de verbetering van ons voetbal.

Binnen het voetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: het coachen tijdens wedstrijden, het geven van trainingen en het begeleiden van spelers en staf. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de club.

De opleidingen UEFA C en UEFA C Youth zijn erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. Inschrijving voor de opleidingen gaat digitaal. De opleidingen worden op verschillende locaties in het land gehouden. Bekijk de pagina's van beide opleidingen voor alle informatie en schrijf je in.

UEFA C UEFA C Ben je klaar voor de volgende stap in je trainer-/coachcarrière? Ga dan voor de opleiding UEFA C. UEFA C Youth UEFA C Youth Ben je klaar voor de volgende stap in je trainer-/coachcarrière? Ga dan voor de opleiding UEFA C Youth.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen