Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Pilot opleiding pupillentrainer gestart

KNVB Media
KNVB Media
12 februari 2019, 17:23

In de afgelopen negen maanden heeft een ontwikkelingsteam met veel zorg en aandacht gewerkt aan deze vernieuwde opzet. - Foto: KNVB Media

De opleiding pupillentrainer werd de afgelopen periode onder de loep genomen door de KNVB Academie. Maandag startte de pilot voor de vernieuwde opleiding tot pupillentrainer. De eerste groep van veertien enthousiaste deelnemers gingen onder leiding van docent Robert Grauwde bij VV Blauw-Geel’55 in Ede van start.

In de afgelopen negen maanden heeft een ontwikkelingsteam onder leiding van opleidingsontwikkelaar Michel Wijngaards met veel zorg en aandacht gewerkt aan deze vernieuwde opzet. Door het voeren van gesprekken met docenten, het verwerken van evaluaties, het onderzoeken van nieuwe ontwikkelingen en methodieken en het houden van diverse brainstormsessies is de vernieuwde opzet tot stand gekomen.

De KNVB kijkt ernaar uit om op basis van de evaluaties en ervaringen die als feedback uit de pilot komen de opleiding pupillentrainer verder door te ontwikkelen.

Pupillentrainer Pupillentrainer Lijkt het je geweldig om jeugdige voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen? Met de opleiding Pupillentrainer leer je hoe je kinderen kunt leren voetballen en plezier te hebben in voetballen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen