Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Online themabijeenkomst: ‘Vertrouwen en zelfregulatie als basis voor optimale spelersbegeleiding bij VO19’

Roos Kwakkenbos (l) - Foto: KNVB Media

Deze online themabijeenkomst bestaat uit twee delen. In het eerste deel zal Roos Kwakkenbos je, vanuit haar ervaringen als hoofdcoach en assistent-coach bij de KNVB, meenemen in het onderwerp ‘Vertrouwen’ en in het tweede deel wordt gesproken over ‘Zelfregulatie’.

                DEZE ONLINE THEMABIJEENKOMST IS VOL!

'Vertrouwen'

Zonder vertrouwen is het begeleiden van teams/ individuen onbegonnen werk. Vertrouwen is nl. de basis c.q. het fundament voor het bereiken van individuele- & teamdoelen en prestaties. Maar hoe creëer je als trainer-coach nou een cultuur van vertrouwen? Welke rol spelen jouw stafleden hierin en hoe stuur jij dat als trainer-coach aan? Hoe zorg je ervoor dat je ‘aansluit’ op je team en op individuele spelers? Hoe zorg je voor de juiste balans waar het gaat om aandacht geven en wat zijn tools om spelers/speelsters vertrouwen te geven? Gedurende het 1e deel van deze online themabijeenkomst gaan we gezamenlijk op zoek naar antwoorden op bovengenoemde vragen.

‘Zelfregulatie’

In het tweede deel zal Roos ingaan op het onderwerp ‘Zelfregulatie’. Zelfregulatie gaat over de mate waarop een speler/speelster zelf verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar ontwikkeling. Roos vindt het uitermate belangrijk dat (in haar geval) speelsters regie nemen over hun eigen leer- & ontwikkelproces. Echter is de rol van de trainer-coach hierin wel essentieel! Hoe vult Roos die rol in? Wat doet zij om haar speelsters, op het gebied van zelfregulatie, te begeleiden? En wat kan jij doen om hier mee aan de slag te gaan?

— Foto: Roos Kwakkenbos

Wie is Roos Kwakkenbos?

Roos Kwakkenbos speelde tussen 2007 en 2010 voor FC Utrecht en speelde drie interlands voor het Nederlands Elftal nadat zij alle vertegenwoordigende elftallen doorliep. Zij rondde in 2014 de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) af en haalde in 2019 haar UEFA A trainersdiploma. In 2018 werd Roos hoofdcoach van de speelsters O16 en werd zij assistent-coach bij de VO19. Vanaf komend seizoen is zij hoofdcoach van de vrouwen O19 en assistent-coach van de speelsters O16.

Doelgroep

(Belangstellende) trainer-coaches die in het bezit zijn van een trainerslicentie (zowel veld én zaal)

Licentiepunten

Als je deze online themabijeenkomst van begin tot eind hebt gevolgd krijg je 2 licentiepunten die je kunt gebruiken voor de verlenging van je trainerslicentie. De licentiepunten worden binnen twee weken na afloop van de online themabijeenkomst geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal. Er worden geen licentiepunten verstrekt wanneer je deze online thembijeenkomst niet in zijn geheel hebt gevolgd.

Kosten

De kosten voor deze online themabijeenkomst bedragen €50,-

Microsoft Teams

Voor deze online themabijeenkomst maken we gebruik van Microsoft Teams. Een aantal dagen voor de start krijg je een mail met daarin de link.

Inschrijven

Inschrijven kan van maandag 8 juli 2021 tot en met uiterlijk dinsdag 10 augustus 2021. Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen aan de online themabijeenkomst.

Let op: er is plek voor maximaal 40 personen.

Annuleren 

Bij annulering vóór 28 juli 2021 ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 28 juli of daarna bestaat geen recht op restitutie.

11 augustus 2021
online
nvt

Aankomende evenementen