Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Coronatoegangsbewijs

Voor bijeenkomsten in het Trainingscentrum en de Rinus Michels Dug-Out gelden er vanaf 25 september a.s. aangepaste regels en gaan wij werken met het coronatoegangsbewijs.

Alle gasten gevraagd bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen via de coronacheck-app. U kunt een coronatoegangsbewijs krijgen als u volledig gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud heeft.

Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel -of vaccinatiebewijs heeft. Een afspraak maken voor testen kan hier: www.testenvoortoegang.org. Kijk op www.rijksoverheid.nl hoe de coronacheck-app te downloaden of een papieren coronabewijs te printen.

Wij vragen u als organisatie al uw deelnemers vroegtijdig te informeren. Heeft de deelnemer een rood scherm, dan zijn wij genoodzaakt de toegang van die deelnemer te weigeren. Er wordt geen restitutie verleend op het reserveringsbedrag volgens UVH.

Overige uitgangspunten:

  • Mocht u klachten hebben, dan blijft u thuis.
  • De pauzemomenten, incl. lunch- en dinertijden worden per bijeenkomst met de trainer/organisator afgestemd om een goede en veilige doorloop te garanderen.
  • Alle ruimtes en hotelkamers worden goed geventileerd en er wordt gewerkt met een aangepast schoonmaakprotocol. 
  • Overal in het pand staat desinfectiemiddel (entree, toiletten, alle zalen, openbare ruimtes).

 

Coronatoegangsbewijs