Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Week van de Scheidsrechter

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter was van 25 september tot en met 3 oktober 2021.

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Scheidsrechters bedankt!

In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. Uiteraard worden ook de verenigingen en voetballers opgeroepen om 'coronaproof' hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter (verzorgd door beide teams), een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue?

Headset clinic

Tijdens de Week van de Scheidsrechter 2021 gingen verschillende betaald voetbalscheidsrechters bij 12 amateurverenigingen in het hele land op bezoek voor een headset-clinic en een Meet & Greet. Martin Perez ging op bezoek bij VV Bladella en Edwin van de Graaf bij FC Aalsmeer. Bekijk hieronder hoe die bezoeken verliepen.

Martin Perez bij VV Bladella en bij FC Aalsmeer.

Oud-betaald voetbalscheidsrechter Ed Janssen gaf al eens een headset clinic bij FC Delta Sports ’95. Dit filmpje geeft een sfeerimpressie.

Via onderstaande link vind je een aantal voorbeelden van andere verenigingen hoe zij de scheidsrechters tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje hebben gezet.

Praktijkverhalen Praktijkverhalen Bekijk hier de goede voorbeelden over het thema scheidsrechters.

Week van de Scheidsrechter 2021

In de Week van de Scheidsrechter staat de scheidsrechter centraal.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Laatste nieuws