Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oefenwedstrijden toevoegen aan Voetbal.nl via Sportlink Club

KNVB Media
KNVB Media
26 juli, 12:35

In Sportlink Club is het ook mogelijk veldaanduiding en kleedkamerindeling toe te voegen. - Foto: KNVB Media

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat voor de meeste verenigingen binnenkort van start. Dat betekent dat er veel oefenwedstrijden op het programma staan. Je kunt nu gemakkelijk zélf oefenwedstrijd toevoegen aan bijvoorbeeld de clubsite. Handig voor spelers, trainers, scheidsrechters en bezoekers.

Hoe werkt het? In Sportlink Club is het mogelijk zowel de oefenduels, de veldaanduiding als de kleedkamerindeling toe te voegen. Beschikt je club over de Sportlink module Club.Mobiel (of een mediapakket), dan is het automatisch zichtbaar op de website, in de Voetbal.nl app en op ClubTV. Hierdoor weten de spelers, leden en bezoekers direct waar er gespeeld wordt en waar ze zich eventueel kunnen omkleden.

Uitleg oefenwedstrijden toevoegen Uitleg oefenwedstrijden toevoegen Bekijk in deze video van Sportlink in slechts 6 minuten hoe je een oefenwedstrijd, veldaanduiding en kleedkamerindeling kunt toevoegen via SportlinkClub.

Tips bij toevoegen oefenwedstrijden Tips bij toevoegen oefenwedstrijden Bekijk hier een aantal tips voor het toevoegen van wedstrijden in Sportlink.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen