Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

AZ-Cambuur en Sparta-Vitesse in halve finale KNVB Beker

KNVB Media
KNVB Media
26 januari 2017, 23:38

Nick Hofs verricht de loting onder toeziend oog van Toine van Peperstraten en Heinrich Welling. - Foto: KNVB Media

AZ - sc Cambuur en Sparta - Vitesse zijn de affiches in de halve finale van de KNVB Beker. Dit was de uitkomst van de loting donderdagavond na afloop van Vitesse - Feyenoord (2-0) in het Gelredome.

Nick Hofs, voormalig speler van onder andere Vitesse en Feyenoord, verrichte de loting en koppelde daarmee de clubs aan elkaar. De duels staan gepland op dinsdag 28 februari, woensdag 1 maart en/of donderdag 2 maart. De finale is op zondag 30 april in De Kuip in Rotterdam.

Het resultaat van de loting voor de halve finale.

Uitslagen kwartfinale KNVB Beker

WedstrijdUitslag
FC Volendam - Sparta1-1, Sparta w.n.s.
FC Utrecht - sc Cambuur2-2, Cambuur w.n.s.
AZ - sc Heerenveen1-0
Vitesse - Feyenoord2-0

Sparta bekert verder na slijtageslag Sparta bekert verder na slijtageslag Lees het verslag van de eerste kwartfinale tussen FC Volendam en Sparta Rotterdam.

Cambuur schiet na Ajax ook Utrecht uit de Beker Cambuur schiet na Ajax ook Utrecht uit de Beker Lees hier het verslag van de kwartfinale tussen FC Utrecht en SC Cambuur.

AZ ten koste van Heerenveen naar halve finale KNVB Beker AZ ten koste van Heerenveen naar halve finale KNVB Beker Lees het verslag van de kwartfinale tussen AZ en sc Heerenveen. Vitesse schakelt bekerhouder Feyenoord uit: 2-0 Vitesse schakelt bekerhouder Feyenoord uit: 2-0 Lees het verslag van de kwartfinale tussen Vitesse en Feyenoord. KNVB Beker KNVB Beker Alles over de KNVB Beker.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen