Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Week van de Scheidsrechter 2018: #Scheidsbedankt

KNVB Media
KNVB Media
30 augustus 2018, 10:02

Week van de Scheidsrechter: 6 tot en met 14 oktober 2018. - Foto: KNVB Media

In de week van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat.

Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! 

Registratie Sportlink

Om ook de scheidsrechters van jouw vereniging te bedanken voor hun inzet voor het voetbal, heeft de KNVB (actuele) contactgegevens van de scheidsrechters nodig. Daarom wordt elke club opgeroepen om de verenigingsscheidsrechters goed te registeren in Sportlink. De KNVB zorgt er vervolgens voor dat zij in oktober, tijdens de Week van de Scheidsrechter, een persoonlijk digitaal bericht ontvangen. Controleer gelijk ook even of de (juiste) gegevens van de scheidsrechterscoördinator zijn vermeld in Sportlink.

Hoe bedankt jouw club de arbiters?

Waardering

Uiteraard worden ook de verenigingen opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter (verzorgd door beide teams), een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue?

Gelukkig is er nog voldoende tijd om als vereniging na te denken hoe jullie invulling willen geven aan deze bijzondere week. Via www.knvb.nl/scheidsbedankt vind je een aantal voorbeelden van andere vereniging hoe zij de scheidsrechters tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje hebben gezet.

Hoe bedankt jouw club de scheids?

Regel je als club een origineel cadeau of activiteit als bedankje voor scheidsrechters in de Week van Scheidsrechter, dan kun je het plan indienen bij de KNVB. De leukste plannen worden beloond met het betalen van (een deel van) de rekening. Voor aanmelding, stuur een mail naar weekvandescheidsrechter@knvb.nl. Indienen van het plan van jouw vereniging kan t/m dinsdag 18 september 2018. Uiterlijk vrijdag 21 september 2018 ontvangen de verenigingen bericht of zij een bijdrage van de KNVB ontvangen voor hun plan.

Meeloopdag BV-scheidsrechters

Altijd al eens een kijkje willen nemen in het sportieve leven van een betaald voetbalscheidsrechter? Er is rondom de Week van de Scheidsrechter weer voor een aantal scheidsrechters uit het amateurvoetbal de mogelijkheid om een dag mee te lopen met de betaald voetbalscheidsrechters in Zeist. Je kijkt mee met videobeelden en doet mee met de training. Daarnaast nemen we een kijkje in het spiksplinternieuwe ARAG KNVB Replay Center.

De meeloopdag is op woensdag 10 oktober 2018. De dag duurt van ongeveer 09.00 uur tot 19.00 uur. Geef je op en maak kans op deze uitdaging! Opgeven kan tot en met donderdag 20 september 2018 via onderstaand e-mailadres, graag met je motivatie. Zowel verenigings- als KNVB-scheidsrechters kunnen zich opgeven voor de meeloopdag! woensdag 26 september wordt bekendgemaakt welke scheidsrechters zich op 10 oktober in Zeist mogen melden. 

Geef je op en maak kans op deze uitdaging! Opgeven kan via dit e-mailadres (graag met je motivatie): weekvandescheidsrechter@knvb.nl

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen