Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Schrijf je nu gratis in voor de Nationale Voetbal Vakbeurs

KNVB Media
KNVB Media
17 oktober 2017, 13:29

De zesde editie van de Nationale Voetbal Vakbeurs vindt plaats op 15 en 16 november 2017 van 10.00 tot 17.00 uur. - Foto: KNVB Media

De voetbalvakbeurs is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de voetbalwereld samenkomen met bestuursleden en sportambtenaren. Ontmoet ze tijdens de Voetbalvakbeurs! De zesde editie vindt plaats op 15 en 16 november 2017 van 10.00 tot 17.00 uur.

De Nationale Voetbal Vakbeurs maakt deze ontmoeting mogelijk en de toegang is geheel gratis. Download hieronder je toegangstickets.

Gratis E-tickets Gratis E-tickets Klik hier en bestel gratis je e-tickets.

Uniek evenement

De Nationale Voetbal Vakbeurs is een uniek evenement voor de Nederlandse voetbalmarkt. Bestuurders, trainers, commissieleden, vrijwilligers van voetbalverenigingen worden op één dag met verschillende voetbal gerelateerde toeleveranciers in Evenementenhal Gorinchem samengebracht.

Promo Nationale Sport Vakbeurs 2017.

Op de beurs zijn onder andere leveranciers voor de sportaccommodatie, sportmaterialen, kantine-inkoop, financiële dienstverlening, sponsoring, medische materialen en evenementen aanwezig. Daarnaast is er nog een leuk programma met bekende namen uit de voetbalwereld. Mis de voetbalvakbeurs niet en zorg dat jouw voetbalvereniging ook vertegenwoordigd is. 

Programma en workshops

Programma Programma Kijk hier voor het volledige programma.

Workshops Workshops Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden voor één of meerdere workshops die het KNKV tijdens de Nationale Sport Vakbeurs organiseert.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen