Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving opleidingen UEFA A Youth en UEFA A geopend

KNVB Media
KNVB Media
2 oktober, 11:22

Sarina Wiegman - Foto: KNVB Media

De (voetbal) wereld verandert continu en het tempo van deze veranderingen neemt toe. Dat heeft invloed op jou als trainer-coach, de manier waarop je je werkzaamheden als trainer-coach uitvoert en hoe je met je spelers omgaat. Een goede trainer-coach kan daarom niet zonder een gedegen opleiding. Voor coaches in de landelijke afdelingen van het jeugdvoetbal en coaches in de top van het amateurvoetbal heeft de KNVB de inschrijving voor de opleidingen UEFA A Youth en UEFA A voor het seizoen 2021/’22 geopend.

UEFA A Youth

De opleiding UEFA A Youth draagt bij aan jouw verdere ontwikkeling als trainer-coach en neemt je mee in de wereld van het jeugdvoetbal bij een BVO en alle taken die daarbij komen kijken.

In de landelijke divisies van het jeugdvoetbal zijn veel teams waarin getalenteerde jeugdvoetballers spelen. Een interessante uitdaging voor de trainer-coach UEFA A Youth is de balans te zoeken en te vinden tussen ontwikkelen en presteren.  Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach.

De opleiding UEFA A Youth is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

UEFA A Youth 2021/’22 UEFA A Youth 2021/’22 Klik hier voor meer informatie over de opleiding UEFA A Youth.

UEFA A

De top van het amateurvoetbal is een mooi werkgebied voor veel ambitieuze trainer-coaches. Er wordt op relatief hoog niveau gespeeld en er komen voor trainers veel onderwerpen bij kijken om de zaken op en rond het veld georganiseerd te hebben. Voor die trainer-coaches biedt de KNVB de opleiding UEFA A aan.

De werkzaamheden van een trainer-coach zijn onder andere: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en samenwerken met het begeleidingsteam. Daarnaast is de trainer-coach een belangrijke schakel binnen de club. Volop uitdaging dus.

De opleiding UEFA A is erop gericht de deelnemers binnen deze werkzaamheden optimaal voor te breiden en ervaring te laten opdoen zodat ze deze werkzaamheden vanuit een eigen visie met succes kunnen uitvoeren.

UEFA A 2021/'22 UEFA A 2021/'22 Klik hier voor meer informatie over de opleiding UEFA A

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen