Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Schrijf je in voor de opleiding UEFA B en UEFA B Youth

KNVB Media
KNVB Media
25 oktober 2019, 12:08

De opleidingen UEFA B en UEFA B Youth gaan in februari 2019 weer van start. - Foto: KNVB Media

Het opleiden en ontwikkelen van nóg betere trainer/coaches is een mooie, gezamenlijke uitdaging. Voor zowel de KNVB, als voor de deelnemers. Daarmee leveren we een bijdrage aan de verbetering van ons voetbal. De opleidingen UEFA B en UEFA B Youth gaan in februari 2020 weer van start. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels geopend.

Binnen het voetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: het coachen tijdens wedstrijden, het geven van trainingen en het begeleiden van spelers en staf. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de club. 

De opleiding UEFA B is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken. Inschrijving voor de opleidingen gaat digitaal. De opleidingen worden op verschillende locaties in het land gehouden.

Meer informatie

UEFA B UEFA B Meer informatie over de opleiding UEFA B vind je op KNVB Assist. UEFA B Youth UEFA B Youth Meer informatie over de opleiding UEFA B Youth vind je op KNVB Assist.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen