Week van de Scheidsrechter: #Scheidsbedankt

KNVB Media
KNVB Media
8 september, 13:37

In de week van 7 tot en met 15 oktober 2017 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. - Foto: KNVB Media

In de week van 7 tot en met 15 oktober 2017 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet en daarbij is de hulp van alle clubs nodig. 

Registratie Sportlink

Om ook de scheidsrechters van jouw vereniging in het zonnetje te zetten, heeft de KNVB (actuele) contactgegevens van de scheidsrechters nodig. Daarom wordt elke club opgeroepen om de verenigingsscheidsrechters goed te registeren in Sportlink.

Controleer gelijk ook even of de (juiste) gegevens van de scheidsrechterscoördinator zijn vermeld in Sportlink. De KNVB zorgt er vervolgens voor dat zij in oktober, tijdens de Week van de Scheidsrechter, een persoonlijk bericht ontvangen. 

Waardering

Uiteraard worden ook de verenigingen opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

Zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter (verzorgd door beide teams), een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue? Gelukkig is er nog voldoende tijd om als vereniging na te denken hoe jullie invulling willen geven aan deze bijzondere week.

 
 

Dennis Higler: ‘Collega’s, succes dit nieuwe seizoen!’

Hoe bedank jij de scheids?

Regel je als club een origineel cadeau of activiteit als bedankje voor scheidsrechters in de Week van Scheidsrechter, dan kun je het plan indienen bij de KNVB. De leukste plannen worden beloond met het betalen van de rekening. Voor aanmelding, stuur een mail naar weekvandescheidsrechter@knvb.nl.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven