Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mooie Maandag: Lotingfeest in de ODIN-kantine

KNVB Media
KNVB Media
5 november 2018, 12:45

In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal. - Foto: Soccerates Images

Wekelijks worden er duizenden amateurwedstrijden gespeeld op de Nederlandse velden. In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal.

Het zijn mooie tijden voor ODIN’59. De ploeg uit Heemskerk, acterend in de Derde divisie, verraste vorige week vriend en vijand door Eredivisionist Emmen met 3-1 te verslaan. Op naar de volgende ronde dus.

Afgelopen zaterdag vond de loting plaats. Doelpuntenmaker Nigel Hardenberg hielp bij de loting en vervulde zijn rol met verve. Een thuiswedstrijd, tegen sc Heerenveen. Tot dolle vreugde van een goed gevulde kantine. Mooie beelden.

Beter één keer 6-0, dan…

Verliezen is niet altijd even leuk, maar is – helaas voor velen – wel onderdeel van het voetbal. Zundert verloor afgelopen weekend redelijk kansloos van VOAB uit Goirle. Het werd 6-0. Maar in paniek raken ze niet snel, daar in Zundert.

Ook een 6-0 nederlaag kun je positief benaderen. Beter één keer met 6-0 verliezen, dan zes keer met 1-0, zo is het motto. Geen speld tussen te krijgen.

Mousa: van derde klasse naar nationale ploeg Burundi

Het verhaal leest als een jongensboek. Een speler van een derdeklasser die wordt opgeroepen voor het nationale elftal van Burundi. Het overkwam Mousa Nahimana.

Van de derde klasse naar het nationale elftal van Burundi Van de derde klasse naar het nationale elftal van Burundi Lees hier het hele verhaal.

SC Overamstel de milieuvriendelijkste?

De plannen van SC Overamstel liegen er niet om. Het energiezuinigste sportpark van Nederland worden, daar streeft de Amsterdamse vereniging naar. Zonnepanelen, PowerWindows, optimale isolatie en apparaten die gebruikmaken van 12 volt moeten daarvoor gaan zorgen.

SC Overamstel wil milieuvriendelijkste sportpark van Nederland worden SC Overamstel wil milieuvriendelijkste sportpark van Nederland worden Lees hier het hele verhaal.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen