Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken: webinar 'Meer gelijkwaardige jeugdcompetities; hoe organiseren we dat?'

KNVB Media
KNVB Media
16 juni 2020, 17:01

Remi Kegel, Technisch Jeugdcoördinator van SC 't Gooi, en Benito Olenski, competitieleider bij de KNVB. - Foto: KNVB Media

In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.

Op maandag 15 juni zonden we het webinar uit over meer gelijkwaardige competities in het jeugdvoetbal. Benito Olenski (competitieleider West), Alied Schuringa (Technisch Jeugdcoördinator) en Remi Kegel (Technisch Jeugdcoördinator SC ’t Gooi) bespraken aan de hand van drie thema’s (teamindex, 4 fasen-voetbal en gemengde competities) hoe er wordt gewerkt aan het creëren van meer gelijkwaardige competities.

Terugkijken Terugkijken Kijk het webinar hier terug.

Overige vragen Overige vragen De vragen die niet zijn behandeld tijdens het webinar, inclusief de antwoorden vanuit de KNVB, vind je hier terug. Gelijkwaardige competities Gelijkwaardige competities Meer informatie over gelijkwaardige competities. KNVB-visie op gemengd voetbal KNVB-visie op gemengd voetbal De KNVB-visie op gemend voetbal.

Aanmelden overige webinars

Wil je de komende weken nog meer webinars voor amateurclubs bekijken? Meld je dan aan voor een van onderstaande webinars of bekijk het volledige aanbod op knvb.nl/samenvooruit. 

Het organiseren van een training met de hulp van Rinus Het organiseren van een training met de hulp van Rinus Woensdag 17 juni, 20.00 uur. Een wedstrijd van Oranje met Ronald Koeman: van scouting tot speelwijze Een wedstrijd van Oranje met Ronald Koeman: van scouting tot speelwijze Maandag 22 juni, 20.00 uur. Het positioneren van vrouwenvoetbal Het positioneren van vrouwenvoetbal Maandag 29 juni, 20.00 uur. Met zaalvoetbal je club versterken Met zaalvoetbal je club versterken Donderdag 2 juli, 20.00 uur. In gesprek met Sarina Wiegman: een droom van een WK In gesprek met Sarina Wiegman: een droom van een WK Dinsdag 7 juli, 20.00 uur. SamenVooruit SamenVooruit Kijk voor het volledige overzicht op knvb.nl/samenvooruit.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen