Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Een wedstrijd van Oranje met Ronald Koeman: van scouting tot speelwijze

KNVB Media
KNVB Media
22 juni 2020

Bondscoach Ronald Koeman geeft in dit webinar een inkijkje in zijn werk.

In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars bespreken we met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode van belang kunnen zijn voor jouw club. Op die manier hopen we dat - zodra straks iedereen weer mag voetballen - jij weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaat op jouw vereniging.

Eigenlijk had heel Nederland op dit moment in de ban moeten zijn van EURO 2020. De straten en pleinen zouden Oranje zijn geweest en 17 miljoen mensen rood-wit-blauw. Helaas is alles anders.

De bal ligt stil en het EK is verplaatst naar volgend jaar.

Het geeft ons wel een ándere kans. Onze bondscoach Ronald Koeman heeft wat tijd over en wil ons een inkijkje geven in zijn werk! In dit webinar duiken we dieper in een aantal belangrijke aspecten die komen kijken bij de voorbereiding op een interland. Hoe wordt er gescout? Wat is de rol van de staf? Hoe bepaal je je speelwijze? En hoe train je die? Aan de hand van verschillende wedstrijdsituaties kijken we terug op tactische keuzes en geeft de bondscoach je tips die ook jij als amateurtrainer kan gebruiken in de praktijk!

Let op: voor dit webinar zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het webinar is één dag na uitzending altijd terug te kijken via www.knvb.nl/samenvooruit.