Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

In gesprek met Sarina Wiegman: een droom van een WK

KNVB Media
KNVB Media
7 juli 2020

Bondscoach Sarina Wiegman blikt in dit webinar terug op het WK in Frankrijk.

In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars bespreken we met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode van belang kunnen zijn voor jouw club. Op die manier hopen we dat - zodra straks iedereen weer mag voetballen - jij weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaat op jouw vereniging.

7 juli 2019. De dag waarop de OranjeLeeuwinnen historie schreven door in de WK-finale aan te treden tegen de Verenigde Staten. Exact één jaar na dato blikken we  terug op deze bijzondere dag met onze bondscoach; Sarina Wiegman. Hoe heeft zij deze dag beleefd? Hoe bereid je een team voor op zo’n belangrijke wedstrijd? Welke lessen nam ze mee uit WEURO 2017 en welke lessen heeft ze geleerd tijdens dit toernooi? We staan er in dit webinar uitgebreid bij stil. Benieuwd naar het verhaal van de bondscoach en wat jij als trainer hiervan kan leren? Meld je dan snel aan voor dit webinar!

Let op: voor dit webinar zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het webinar is één dag na uitzending altijd terug te kijken via www.knvb.nl/samenvooruit.