Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vergaderen op de KNVB Campus

Op zoek naar meer dan een vergaderzaal? Een inspirerende vergaderlocatie met unieke beleving? Op de KNVB Campus zijn alle randvoorwaarden aanwezig om een vergadering of zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen. Het is de plek waar alle Oranjeteams samenkomen om te trainen. Een bijzondere locatie, de middenstip van Nederland, waar niet alleen teams gevormd worden die Oranje vandaag en morgen vertegenwoordigen op het veld, maar waar iedereen die een basis voor een topprestatie wil leggen, welkom is.

Want, presteren met je organisatie is ook topsport. In de bossen bij Zeist, centraal gelegen, bevinden zich faciliteiten van topsport niveau om vergaderingen, trainingen, workshops, cursussen en meetings te organiseren. 

Een inspirerende locatie, waar topvoetballers, coaches en teams naartoe komen om zich te ontwikkelen en de basis te leggen voor de topprestaties van morgen. Ervaar deze kracht en beleving voor jouw vergadering. Want net als in het topvoetbal staat ook in het zakelijke leven de kracht van het team centraal en wordt het succes van een organisatie bepaald door de onderlinge samenwerking. 

Vergaderen op de KNVB Campus

Afdeling Reserveringen

Neem voor vragen, informatie, beschikbaarheid en reserveringen contact op via:

De KNVB Campus biedt voor teams, bedrijven en individu een unieke vergaderlocatie waar ze uitgedaagd worden om een topprestatie te leveren. De vergaderruimtes, faciliteiten van topsportniveau en het speciale KNVB Campus foodconcept scheppen een omgeving waar talenten uit het bedrijfsleven en alle andere takken van sport zich willen en kunnen ontwikkelen om prestaties op topsportniveau te leveren. 

Vergaderarragementen KNVB Campus Vergaderarragementen KNVB Campus Bekijk al onze vergaderarragementen. Van inspirerende vergaderzalen tot faciliteiten voor grotere bijeenkomsten of een exclusieve setting.

 

Centraal gelegen vergaderlocatie

Vergaderlocatie voor de teams van morgen

Op een kwartier rijden van Utrecht en Amersfoort, ingeklemd tussen de A12 en A28, bevindt zich de KNVB Campus. Al tientallen jaren huist hier het bondsbureau van de KNVB. Sinds het najaar van 2016 grenst hier het Trainingscentrum aan. Het hart van de KNVB Campus, waar tal van grote- en kleine bijeenkomsten worden georganiseerd.

Oranjeplein met acht vergaderzalen voor grote en kleine bijeenkomsten

Het Oranjeplein in het Trainingscentrum. Aangrenzend bevinden zich acht vergaderzalen voor grote en kleine bijeenkomsten en vergaderingen.

De iconische Tribunetrap op het Oranjeplein. Start je vergadering een keer plenair. Een ideale kick-off.

Acht type vergaderzalen, modern, inspirerend, van topsport niveau

De ruime centrale hal met grote tribunetrap maakt deel uit van het Oranjeplein. Hier kunnen grotere evenementen, congressen, presentaties en bijeenkomsten worden gehouden.
Ook voor een kleinere bijeenkomsten en vergaderingen zijn er in het Trainingscentrum verschillende faciliteiten van topniveau. Acht type vergaderzalen, variërend van een moderne vergaderzaal tot zalen met unieke voetbalthematiek; waaronder de ‘kleedkamer van Oranje’ en de bestuurskamer van de KNVB.

De Bestuurskamer van de KNVB. Een exclusieve vergaderzaal met uitzicht op het Oranjeplein.

Vergaderingen, workshops, trainingen, heisessies, brainstorms. Vergaderruimtes zijn multifunctioneel.

Vergaderarragementen KNVB Campus Vergaderarragementen KNVB Campus Bekijk al onze vergaderarragementen. Van inspirerende vergaderzalen tot faciliteiten voor grotere bijeenkomsten of een exclusieve setting.

 

Vergaderen met sportieve activiteiten

Kenmerkend voor de KNVB Campus zijn dat vergaderingen, workshops en andere bijeenkomsten gecombineerd kunnen worden met één van de KNVB Campus bedrijfsclinics. Actieve teambuilding activiteiten die een passende break vormen tijdens een bijeenkomst. Meer weten over het organiseren van groepsactiviteiten bij een vergadering? bekijk hieronder de mogelijkheden.

KNVB Campus bedrijfsclinics KNVB Campus bedrijfsclinics Vergadering combineren met één van de sportieve groepsactiviteiten? De KNVB Campus bedrijfsclinics zijn het perfecte teamuitje tijdens een bijeenkomst op de KNVB Campus.

 

Verantwoord eten en drinken

Het KNVB Campus Foodconcept is ontwikkeld voor de vertegenwoordigende voetbalteams van de KNVB. Afgestemd op hun behoefte en trainingsprogramma. Op de KNVB Campus tot stand gekomen in samenwerking met de bondsartsen van Oranje en de HAN, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afdeling diëtetiek, voorziet dit concept zowel in onderhoud, opbouw, herstel en energieopwekkende gerechten. Wij adviseren aan de hand van dit concept al onze gasten welke gerechten het beste passen bij uw dagprogramma en de daaruit voortkomende behoefte.

Kies tijdens het vergaderen voor een uitgebalanceerde lunch of diner met het KNVB Campus Foodconcept. 

Vergaderen op de KNVB Campus

Afdeling Reserveringen

Neem voor vragen, informatie, beschikbaarheid en reserveringen contact op via:

Vergaderen inclusief overnachting

Wanneer u op zoek bent naar een meerdaagse vergaderlocatie inclusief bijzondere overnachting, kunt u bij de KNVB Campus gebruik maken van het Teamhotel. Het Teamhotel op de KNVB Campus is speciaal ontwikkeld voor de vertegenwoordigende teams van de KNVB. De 21 hotelkamers met een eigen woonkamer dragen bij aan het teamgevoel.

Tijdens vergaderarrangementen waarbij gebruik gemaakt wordt van het Teamhotel, geniet men in alle exclusiviteit van deze hotelfaciliteiten. De exclusiviteit zorgt voor de ultieme focus tijdens een meerdaagse bijeenkomst.

De Woonkamer van het Teamhotel. De ideale locatie voor meerdaagse vergaderingen, cursussen en trainingen.

Daarom leent het Teamhotel zich ook uitstekend voor managementteams die een heisessie organiseren. Verblijven in een inspirerende topvoetbal omgeving gecombineerd met sportieve faciliteiten en moderne vergaderzalen, zijn de ingrediënten voor een succesvol verblijf. 

Vergaderarragementen KNVB Campus Vergaderarragementen KNVB Campus Bekijk al onze vergaderarragementen. Van inspirerende vergaderzalen tot faciliteiten voor grotere bijeenkomsten of een exclusieve setting.

 

Rinus Michels Dug-out. Bijzonder vergaderen

Naast de inspirerende vergaderzalen in het Trainingscentrum, is aan de 'overkant' van de KNVB Campus de Rinus Michels Dug-out te vinden. Aan het hoofdveld van het Nederlands elftal en de Oranjevrouwen, staat een moderne accommodatie die als uitvalsbasis dient voor trainingen en wedstrijden. En daarbuiten geboekt kan worden als exclusieve vergaderruimte. In alle rust, met zicht op veld en bos, een ongedwongen vergadering organiseren, zonder gestoord te worden? Dan is de Rinus Michels Dug-out de perfecte vergaderlocatie.

De Rinus Michels Dug-out. Een moderne 'kantine', exclusief te boeken voor vergaderingen, workshops en traingen.

Ongedwongen vergaderen in alle rust, voor grote- en kleine groepen in verschillende opstellingen.

Vergaderen in een kleedkamer van Oranje? De Rinus Michels Dug-out biedt tal van bijzondere vergaderruimtes.

Afmetingen van de vergaderzalen

Zaalafmetingen KNVB Campus Zaalafmetingen KNVB Campus Wilt u de zaalafmetingen en maximale opstelling per zaal zien, klik dan hier

Contactinformatie vergaderen

Benieuwd naar onze vergaderarrangementen en vergaderfaciliteiten? Vragen over de mogelijkheden om te overnachten in het Teamhotel? Of meer weten hoe je een vergadering combineert met een sportieve activiteit op maat?

Vergaderen op de KNVB Campus

Afdeling Reserveringen

Neem voor vragen, informatie, beschikbaarheid en reserveringen contact op via:

KNVB Campus. Voor de teams van morgen.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Laatste nieuws