Trainer-coach Zaalvoetbal III

Heb jij de ambitie om trainer-coach te worden in de zaal? Met deze opleiding word je voorbereid op het begeleiden van zaalvoetballers en zaalvoetbalsters in hun ontwikkeling en het trainen en coachen van teams uitkomend in de Topklasse of Eredivisie Vrouwen en lager.

Binnen het zaalvoetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers/speelsters. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de vereniging.

Het doel van de opleiding is cursisten voor te bereiden op het begeleiden van (individuele) zaalvoetballers in hun zaalvoetbal ontwikkeling en het coachen (en trainen) van teams uitkomend in de topklasse of eredivisie vrouwen en lager.

Kosten en inschrijven

Het cursusgeld voor het seizoen 2019/’29 bedraagt € 570,-. Inschrijven kan tot 1 oktober 2019.

InschrijvenKlik hier om je in te schrijven.

Annuleren

De kandidaat kan zijn aanmelding annuleren, mits de annulering schriftelijk geschiedt binnen 14 dagen na aanmelding. Bij annulering is de KNVB gerechtigd de voor die deelnemer reeds gemaakte kosten (inclusief administratiekosten) in rekening te brengen. Het inschrijfgeld wordt niet teruggegeven. Zoals eerder gemeld worden eventuele herkansingen voor PVB’s na 1 juni 2016 apart in rekening gebracht tegen de dan geldende tarieven.

Terug naar boven