Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Uitwijken naar kunstgras

Bij een incidentele afgelasting van het hoofdveld (natuurgras) is het voor standaard mannenteams mogelijk uit te wijken naar een goedgekeurd kunstgrasveld. In onderstaand overzicht zie je een opsomming van welke verenigingen wel en welke clubs geen kunstgrasveld(en) tot hun beschikking hebben én welke verenigingen hebben aangegeven uit te wijken.

Verenigingen die hebben aangegeven wel van het kunstgrasveld gebruik te zullen maken, zijn verplicht om bij gedeeltelijke afgelasting met hun eerste elftal uit te wijken naar het kunstgrasveld. Dit geldt ook bij inhaalwedstrijden in de avond wanneer het betreffende kunstgrasveld beschikt over een lichtinstallatie. Bij een bekerwedstrijd moet bij gedeeltelijke afgelasting altijd worden uitgeweken naar het kunstgrasveld. Meer informatie hiervoor is terug te vinden in het Handboek competitiezaken amateurvoetbal, artikel 2.3.7.

Gebruik document

In het onderstaande document zijn alle competities voor de mannen standaardklassen oproepbaar. Wil je de informatie van een bepaalde competitie of poule raadplegen, dan is het mogelijk gebruik te maken van de filters in de bovenste rij. Open het filter (rechts van de tekst in die kolom/regel) en kies wat je wel of niet wilt zien. Wil je bijvoorbeeld alleen de informatie zien van de 3e klasse C zondag van het district Zuid 2, dan is het van belang via het filter de juiste informatie te kiezen. Er volgt dan een weergave van alleen die poule.

Laatste nieuws