Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Spelregelbewijs

Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland heeft een positief effect. Eén van de allerbelangrijkste? Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel.

Alle spelers die geboren zijn op of na 1 januari 1998, zijn verplicht het spelregelbewijs te halen vóór 1 juli van het kalenderjaar waarin zij de leeftijd van 17 jaar bereiken. Het maakt voetballers namelijk van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – de beslissingen van de scheidsrechter.

Let op: dit jaar is de deadline voor het halen van het Spelregelbewijs verplaatst van begin september 2021 naar 1 januari 2022. Door de deadline te verplaatsen hebben spelers en verenigingen in deze roerige tijden van corona meer tijd om dit te organiseren.

Bewijs halen via Voetbalmasterz

De KNVB heeft daarom www.Voetbalmasterz.nl in het leven geroepen. Een flitsende site die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Om het spelregelbewijs te halen, log je in met je KNVB account via de website van Voetbalmasterz. Heb je nog geen KNVB account? Via Voetbalmasterz kun je je registreren om een account aan te maken.

Voetbalmasterz Voetbalmasterz Klik hier om in te loggen, of een account aan te maken.

KNVB account KNVB account Kijk hier voor meer uitleg over het KNVB account.

Let op! Het mailadres dat je gebruikt dient het mailadres te zijn dat in de ledenadministratie van de KNVB (= Sportlink) bekend is. Je kunt het e-mailadres bij de secretaris of ledenadministratie van je vereniging laten aanpassen. 

Voor andere vragen over het spelregelbewijs, kun je een e-mail sturen naar onderstaand adres of op de website van Voetbalmasterz kijken.

Spelregelbewijs

Mail je vragen over het spelregelbewijs.

Overzicht spelers Overzicht spelers Klik hier voor een overzicht met spelers die het Spelregelbewijs nog moeten halen, via Sportlink.

Voetbalmasterz Voetbalmasterz Wil je meer informatie over het spelregelbewijs? Neem snel een kijkje op Voetbalmasterz.nl

Veelgestelde vragen Spelregelbewijs Veelgestelde vragen Spelregelbewijs Heb je vragen over het Spelregelbewijs? Antwoorden op veelgestelde vragen over het Spelregelbewijs zijn hier te vinden.

Geslaagden spelregelbewijs worden scheidsrechter Geslaagden spelregelbewijs worden scheidsrechter Spelers van SV Sporting '70 die hun spelregelbewijs hebben gehaald, kunnen gelijk aan de slag als jeugdscheidsrechter bij de club.

Laatste nieuws