Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Walking Football

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Dankij Walking Football kun je ook 'op leeftijd' van het spel genieten.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

De eerste keer: Nardi in het Walking Football.

Deze nieuwe voetbalvorm is nog niet bij elke vereniging van de grond gekomen. Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn? Kijk dan of er verenigingen bij jou in de buurt zijn waar je Walking Football kunt doen.

Documenten Walking Football

Walking Football

Column J.D. v/d Zee: Opa’s en oma’s zijn een vergeten doelgroep in het voetbal Column J.D. v/d Zee: Opa’s en oma’s zijn een vergeten doelgroep in het voetbal Tot tien jaar geleden waren mijn ouders betrokken bij de voetbalclub uit mijn jeugd. Mijn vader was met zijn horeca-achtergrond een graag geziene hulp voor de bardienst en mijn moeder was er altijd, ondanks dat ze vaak tot diep in de nacht moest werken.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Laatste nieuws