Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kamphuis en Blom VAR-team in Madrid en Villarreal

KNVB Media
KNVB Media
16 maart, 11:20

Jochem Kamphuis in actie als videoarbiter. - Foto: KNVB Media

Jochem Kamphuis en Kevin Blom zijn door UEFA aangesteld voor het Europa League-duel tussen Villarreal en Dynamo Kiev dat donderdag 18 maart wordt gespeeld. Kamphuis fungeert als VAR, Blom als AVAR.

Het betreft de return in de achtste finales van de Europa League. De Spanjaarden wonnen vorige week het eerste treffen in Oekraïne met 0-2.

Kamphuis en Blom vormen donderdag in Villarreal de videoarbitrage. Zij ondersteunen hun vier Zweedse collega's op het veld. Andreas Ekberg is de scheidsrechter, Mehmet Culum en Stefan Hallberg zijn de assistent-scheidsrechter en als vierde official komt Mohammed Al-Hakim in actie.

Ook in Champions League

Twee dagen eerder hebben Kamphuis en Blom als VAR-team een andere Europese wedstrijd onder hun hoede, maar dan in de omgekeerde rol. Blom is VAR van dienst bij Real Madrid - Atalanta, Kamphuis de AVAR. Deze return in de achtste finale van de Champions League wordt vanavond (dinsdag 16 maart, 21.00 uur) gespeeld. Danny Makkelie is de arbiter in het Estadio Santiago Bernabéu en wordt langs de zijlijnen bijgestaan door zijn vaste assistenten Mario Diks en Hessel Steegstra. Vierde official is Allard Lindhout. 

Jochem Kamphuis Jochem Kamphuis "De VAR is een parachute om de juiste beslissing te nemen."

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen