G-voetballers opgelet: geef je nu op voor de G-voetbaldag!

KNVB Media
KNVB Media
5 juli, 16:23

De 27e editie van de G-voetbaldag vindt dit jaar plaats op woensdag 31 juli. - Foto: KNVB Media

Het mooiste voetbaltoernooi van het jaar. Zo wordt de jaarlijkse G-voetbaldag in Barendrecht vaak genoemd. Voor de komende editie - woensdag 31 juli - is er nog ruimte voor een aantal spelers in de leeftijd van 13 tot 18 jaar.

Voor de 27e keer staat de G-voetbaldag op het programma, ditmaal op de laatste dag van juli. Een feest voor spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en alle bezoekers. Op sportpark De Bongerd in Barendrecht beleven ruim 400 G-voetballers beleven een heerlijke voetbaldag. Zij mogen spelen in het tenue van de betaald voetbalclubs. De teams staan onder leiding van trainers uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie en de wedstrijden worden gefloten door professionele topscheidsrechters.

Is ADO Den Haag misschien jouw favoriete club?

Meld je aan!

In de leeftijdscategorie 13 tot 18 jaar is er dus nog een aantal plekken vrij. Jongens en meiden die op 31 juli mee willen voetballen, kunnen zich nu aanmelden. De enige voorwaarde is dat je al in een G-team voetbalt en tussen de 13 en 18 jaar oud bent. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 juli via g-voetbal@knvb.nl

De G-voetbaldag wordt jaarlijks georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal, in
samenwerking met BVV Barendrecht, BSVB, Fonds Gehandicaptensport en KNVB.

G-voetbaldag 2018Op zoek naar de perfecte penalty tijdens de nationale G-voetbaldag.

G-voetbaldag 2017Alleen maar lachende gezichten op jubileumeditie G-voetbaldag


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven