Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Regeling promotie/degradatie KNVB-officials

KNVB Media
KNVB Media
19 juni 2017, 8:34

Voor elke KNVB-official is het nu duidelijk of hij of zij op hetzelfde niveau blijft fluiten, promoveert naar een hoger niveau of dat juist een stapje terug moet worden gedaan. - Foto: KNVB Media

Het seizoen 2016/’17 is afgelopen. Voor elke KNVB-official is het nu duidelijk of hij of zij op hetzelfde niveau blijft fluiten, promoveert naar een hoger niveau of dat juist een stapje terug moet worden gedaan.

De promotie/degradatie wordt via vaste regels bepaald. Zo zijn de themabijeenkomsten, die twee keer per jaar door de KNVB worden georganiseerd, van groot belang. De rapportages van de rapporteurs zijn bepalend voor de ranglijst.

FIFA fitnesstest

Zodra je op hoger niveau fluit is het met succes behalen van de FIFA fitnesstest ook één van de voorwaarden om te promoveren. Wil je precies weten hoe de promotie-/degradatieregeling in elkaar zit? Klik dan op het informatieblok hieronder.

Handboek arbitrage Handboek arbitrage Kijk hier voor meer informatie over de p/d-regeling.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen