Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bekerfinales zaalvoetbal op 19 april in Rotterdam

KNVB Media
KNVB Media
11 april 2019, 12:38

FC Eindhoven verloor dit seizoen de wedstrijd om de Supercup van Hovocubo. - Foto: KNVB Media

Wordt FC Eindhoven dit seizoen de winnaar van de landelijke zaalvoetbalbeker of pakt Groene Ster Vlissingen voor het eerst in zijn bestaan deze prijs? Op vrijdag 19 april staan beide teams tegenover elkaar in de finale van de KNVB Beker in het zaalvoetbal.

De aftrap van de KNVB Bekerfinale mannen is om 20.30 uur.

De finale wordt gespeeld in Topsportcentrum Rotterdam, waar om 20.30 uur wordt afgetrapt. FC Eindhoven is op papier de favoriet. De koploper in de Eredivisie won dit seizoen in de competitie tweemaal van Groene Ster (2-10 en 5-0). FC Eindhoven stond vijf keer eerder in de bekerfinale en stond driemaal met de cup in handen. In de halve finale waren de Brabanders met 5-2 te sterk voor Hovocubo.

Groene Ster Vlissingen kan het historische seizoen bekronen met een prachtige prijs. De Zeeuwse ploeg van de vertrekkende trainer Samir Yaaqobi staat voor het eerst in de clubgeschiedenis in de finale van de strijd om de KNVB Beker nadat het in de halve eindstrijd Futsal Apeldoorn verrassend uitschakelde: 3-4. Het belooft dus een spannend duel te worden.

Vrouwenfinale

De aftrap van de KNVB Bekerfinale vrouwen is om 18.00 uur.

Vrijdag 19 april staat niet alleen de finale van de mannen op het programma in het Rotterdamse Topsportcentrum. Ook de vrouwen spelen deze avond de KNVB Bekerfinale. Die gaat dit jaar tussen G.S.F.V. drs Vijfje en Os Lusitanos. Om 18.00 uur staan beide ploegen aan de aftrap. De studentes uit Groningen spelen voor het eerst in hun bestaan de KNVB Bekerfinale. In de halve finale (1-1) waren zij na strafschoppen te sterk voor Drachtster Boys. Os Lusitanos bereikte de eindstrijd door een 1-4 zege op KTP Nieuw Roden.

Kaarten voor deze avond zijn uitsluitend verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop. Tickets geven toegang tot zowel de finale van de mannen als van de vrouwen.

Kaartverkoop Kaartverkoop Tickets voor de KNVB Bekerfinales zaalvoetbal verkrijgbaar voor € 5,-

Meer vrouwen als vrijwilliger

Elke vereniging die graag meer vrijwilligers aan zich wil binden, kan gaan focussen op het werven en behouden van meiden en vrouwen voor vrijwilligersfuncties. Onbedoeld en ongewild laten veel clubs maar liefst de helft liggen van hun potentiële trainers, scheidsrechters en bestuurders.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen