Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken: webinar 'Het organiseren van een training met de hulp van Rinus'

KNVB Media
KNVB Media
18 juni 2020, 14:34

Marco Neuvel, Technisch Jeugdcoördinator, en Joeri Houniet, Digitaal Medewerker Voetbalontwikkeling. - Foto: KNVB Media

In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.

Rinus is een online tool waarmee je trainingen kan samenstellen. Tijdens het webinar op woensdag 18 juni vertelden Marco Neuvel (Technisch Jeugdcoördinator) en Joeri Houniet (Digitaal Medewerker Voetbalontwikkeling) over het platform en hoe je trainingen kan organiseren.

Terugkijken Terugkijken Kijk het webinar hier terug.

Vragen webinar Vragen webinar De vragen die niet tijdens het webinar aan bod zijn gekomen, staan hier - inclusief de antwoorden van de KNVB.

Aanmelden onderzoek Voetbalfit

Tijdens het webinar ging het ook over Voetbalfit. De KNVB heeft in samenwerking met VeiligheidNL en ASM een blessure preventie programma ontwikkeld, gebaseerd op de bewezen 11+ warming-up. Dit programma wordt van september 2020 t/m december 2020 getest onder trainer-coaches in het amateurvoetbal. Tijdens dit onderzoek voer je deze nieuwe warming-up oefeningen uit aan het begin van jouw training. Vervolgens zal er maandelijks een registratie plaatsvinden. Je kunt jezelf aanmelden door een e-mail te sturen naar onderstaand e-mailadres. Vervolgens ontvang je meer informatie.

Aanmelden onderzoek Voetbalfit

Je kunt jezelf aanmelden door een e-mail te sturen naar onderstaand e-mailadres.

Aanmelden overige webinars

Wil je de komende weken nog meer webinars voor amateurclubs bekijken? Meld je dan aan voor een van onderstaande webinars of bekijk het volledige aanbod op knvb.nl/samenvooruit. 

Een wedstrijd van Oranje met Ronald Koeman: van scouting tot speelwijze Een wedstrijd van Oranje met Ronald Koeman: van scouting tot speelwijze Maandag 22 juni, 20.00 uur. Met zaalvoetbal je club versterken Met zaalvoetbal je club versterken Donderdag 2 juli, 20.00 uur. In gesprek met Sarina Wiegman: een droom van een WK In gesprek met Sarina Wiegman: een droom van een WK Dinsdag 7 juli, 20.00 uur. SamenVooruit SamenVooruit Kijk voor het volledige overzicht op knvb.nl/samenvooruit.

Rinus

Het grootste aanbod voetbaltrainingen, losse oefeningen en meerweekse programma’s. Plan ze in, vink ze af en zorg voor gevarieerde trainingen en een goede ontwikkeling van je team!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen