Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Hoofd opleiding in coronatijd, SV Deurne

In deze eerste aflevering van de serie 'Hoofd opleiding in coronatijd' zien we de HO van SV Deurne, Thijs Matla, aan het werk gedurende een zaterdag op de club.

Thijs slaagt er wekelijks in om op zaterdag 250 kinderen per leeftijdscategorie met plezier te laten voetballen in verschillende spel en toernooivormen. Aan iedere zaterdag gaat een week vooraf van grondig voorbereiden en goed organiseren (draaiboek maken, trainers informeren, doelstellingen bepalen en dit tijdig communiceren). Omdat hij de organisatie goed heeft neergezet, kan Thijs zich op zaterdag bezighouden met de inhoud van het voetballen. Hij voert gesprekken met trainers, bereidt een team-tactische bespreking voor met de trainers van één leeftijdscategorie en heeft ook nog tijd om de onderlinge wedstrijd tussen de O17 en de O19 te bekijken voor interne scouting.

Dankzij een goede voorbereiding, een slimme organisatie en goed geïnstrueerde vrijwilligers, is het coördineren van de voetbalactiviteiten op het veld relatief eenvoudig en genieten de kinderen iedere zaterdag van hun wekelijkse voetbalfeestje.

Hoofd Opleiding in coronatijd | Aflevering 1 | S.V. Deurne — Video: 21/11/2020

Hoofd opleiding in coronatijd, SC Irene Hoofd opleiding in coronatijd, SC Irene Klik hier voor de tweede aflevering van de serie 'Hoofd opleiding in coronatijd' met de HO van SC Irene uit het Limburgse Tegelen, Thomas Rogge, tijdens een digitale vergadering met zijn leeftijdscoördinatoren.

Tijdens de productie van deze videoserie zijn de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19 aangehouden.