Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Hoofd opleiding in coronatijd, SC Irene

In deze tweede aflevering van de serie 'Hoofd opleiding in coronatijd' zien we de HO van SC Irene uit het Limburgse Tegelen, Thomas Rogge, aan het werk tijdens een digitale vergadering met zijn leeftijdscoördinatoren. Denken in kansen en oplossingen in het belang van de voetballende kinderen is het devies.

Voor een Hoofd opleiding is het belangrijk om regelmatig in contact te staan met de mensen die het voetbal per leeftijdscategorie organiseren. Tijdens de coronaperiode is dat best lastig. De door het RIVM gestelde voorwaarden vragen om creatieve oplossingen. Het maandelijkse overleg met de leeftijdscoördinatoren wordt daarom bij SC Irene niet fysiek maar via Teams digitaal georganiseerd. Hoofd opleiding Thomas Rogge en zijn organisatorisch coördinator Rick Bonten krijgen op deze manier toch de input die zij nodig hebben om het voetbaltechnische beleid van de vereniging te finetunen. Bovendien houden zij kaderleden betrokken bij de processen binnen de vereniging.

Hoofd Opleiding in coronatijd | Aflevering 2 | SC Irene — Video: 02/12/2020

 

Tijdens de productie van deze videoserie zijn de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19 aangehouden.