Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Partners

Het EK CP-voetbal dat van 25 juli tot en met 5 augustus gehouden wordt op de KNVB Campus in Zeist wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal belangrijke partners. Lees hieronder welke.

De Zwaluwen Jeugd Actie

De Zwaluwen Jeugd Actie zet zich samen met de KNVB, het Prinses Beatrix Spierfonds en Spieren voor Spieren in voor kinderen met een spierziekte of een andere beperking. Met elkaar willen zij de kracht van voetbal gebruiken om jongeren er bewust van te maken dat gezond zijn best bijzonder is en zoveel mogelijk geld ophalen om kinderen met een spierziekte een betere toekomst te bieden.

Jaarlijks komen meer dan 300.000 jeugdspelers in actie voor hun leeftijdgenootjes met een spierziekte of een andere beperking, zij voetballen voor de Zwaluwen Jeugd Actie. De spelers vormen samen het grootste goede doelen team van Nederland.

Zwaluwen Jeugd Actie Zwaluwen Jeugd Actie Kijk hier voor meer informatie.

ING

Miljoenen Nederlanders hebben een passie voor voetbal en zijn er wekelijks actief en passief mee bezig. Op het veld, langs de lijn, in de kantine. ING heeft zich iig tot 2022 verbonden aan de KNVB en het  Nederlandse voetbal.

Waarom? We willen het Nederlands voetbal vooruit helpen. Met de bouw van nieuwe kleedkamers, het verder ontwikkelen van het jeugdvoetbal, het stimuleren van het G-voetbal en het opzetten van vrouwen- en meisjesvoetbal binnen de vereniging. We willen alle kinderen met meer plezier laten voetballen, amateurclubs helpen financieel gezond te blijven en Oranje dichterbij brengen.

ING ING Kijk hier voor meer informatie.

Nike

Nike identificeert zich met het imago van Oranje en is sinds 1996 partner. Het partnership is inmiddels verlengd tot 2030 en daar is zowel Nike als de KNVB ontzettend blij mee. Nike is niet alleen kledingsponsor van Oranje en de overige nationale (jeugd)teams, zij zorgt er ook voor dat alle vertegenwoordigende teams kunnen presteren, onder de beste omstandigheden en in de best mogelijke teamwear.

Naast de band met Oranje ondersteunt Nike eveneens onder meer het vrouwenvoetbal, straatvoetbal, jeugdcompetities en maatschappelijke activiteiten. Daarnaast kan OnsOranje haar leden en Oranjefans dankzij de samenwerking met Nike een breed assortiment voetbalartikelen en vrijetijdskleding van topkwaliteit aanbieden. Deze vind je terug op KNVBshop.nl.

Nike Nike Kijk hier voor meer informatie.

PWC

PwC is al sinds 1992 een trotse sponsor van Oranje en draagt het Nederlands elftal en de nationale elftallen een warm hart toe. PwC is de grootste organisatie op het gebied van zakelijke dienstverlening ter wereld en stelt haar kennis en expertise beschikbaar aan het amateurvoetbal.

Jaarlijks voert PwC samen met de KNVB een aantal projecten uit op het terrein van fiscaliteit en bedrijfsvoering, om op deze wijze het Nederlandse amateurvoetbal te ondersteunen en adviseren. Hiermee geeft PwC verder invulling aan haar beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

PWC PWC Kijk hier voor meer informatie.

Zoover 

Zoover is al sinds 2014 reispartner van de KNVB. Onder het partnerschap vallen de bestuur- en sponsorreizen en het busvervoer voor alle vertegenwoordigende teams (en wanneer gevraagd tegenstanders). Maar ook voor supporters worden er reizen naar EK’s, WK’s en interlands georganiseerd. Daarnaast is Zoover sponsor van wielerploeg Team Zoover en worden de werknemers van het bedrijf aangemoedigd om deel te nemen aan veel sportieve activiteiten.

Het partnerschap met de KNVB draagt bij aan het belangrijkste wat Zoover wilt uitdragen: het creëren van herinneringen. Of het nu om de profvoetballers, amateurvoetballers of supporters gaat; voetbal verbindt mensen met elkaar en daar is het EK CP-voetbal geen uitzondering op. 

Zoover Zoover Kijk hier voor meer informatie.

ARAG

Sinds 1 januari 2011 is ARAG official partner van de KNVB scheidsrechters betaald voetbal. Samen met de KNVB wil ARAG werken aan het bevorderen van fair play. Daarbij richten beide partijen zich niet alleen op de Eredivisie, maar juist ook op het amateurvoetbal. De KNVB is continu bezig met het bevorderen van sportiviteit, respect en begrip op en rond de velden. Ook voor de scheidsrechters. In samenwerking met de voetbalbond geeft ARAG hier op een unieke manier invulling aan. 

Arag Arag Kijk hier voor meer informatie.

Coca-Cola

Vanaf maart 2010 bestaat er al een samenwerking tussen de KNVB en Aquarius, de sportdrank van Coca-Cola. Deze samenwerking houdt in dat alle vertegenwoordigende teams van de KNVB, zoals het Nederlands elftal, Jong Oranje, de Oranjevrouwen en CP-voetbal worden voorzien van Aquarius-drank en materialen zoals bidons en kratten tijdens de trainingen en wedstrijden. Dat zal ook gebeuren tijdens het EK CP-voetbal, dat van 25 juli tot en met 5 augustus in Zeist gehouden wordt.

Coca-Cola Coca-Cola Kijk hier voor meer informatie.

Laatste nieuws