Nationale overschrijvingen veld

Een overschrijving aanvragen doe je digitaal. Verenigingen regelen alle overschrijvingen via Sportlink Club. Dit geldt voor zowel het veldvoetbal als het zaalvoetbal en is van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B.

Zoals ieder jaar is de deadline voor het aanvragen van de overschrijvingen 15 juni, om 23.59 uur.

De overschrijving dient digitaal door de nieuwe vereniging te worden aangevraagd. De speler meldt dat hij naar een andere vereniging wil en vraagt naar zijn/haar relatiecode, waarmee de overschrijving naar de nieuwe vereniging kan worden aangevraagd. Indien de overschrijving op correcte wijze is aangevraagd verschijnt altijd de melding: ‘’Er is een overschrijvingsverzoek aanwezig’’. Bij het zien van deze melding in het tabblad ‘’Persoon’’ worden de KNVB en de oude vereniging automatisch op de hoogte gebracht.

Om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien is er een handig filmpje gemaakt. Voor eventuele vragen kun je terecht bij afdeling overschrijvingen. De contactgegevens hiervoor zijn te vinden onder het filmpje.

 
 

Zo werkt een overschrijving voor het nieuwe seizoen.

Nationale overschrijvingen

Handelingen overschrijving SportlinkAlle informatie over de handelingen die verricht worden bij een overschrijving binnen Sportlink vind je in het Support Center.

 

Terug naar boven