Nationale overschrijvingen veld

Een overschrijving aanvragen doe je digitaal. Verenigingen regelen alle overschrijvingen via Sportlink Club. Dit geldt voor zowel het veldvoetbal als het zaalvoetbal en is van toepassing op alle amateurspelers in Nederland die uitkomen in de categorie A en de categorie B.

Zoals ieder jaar is de deadline voor het aanvragen van de overschrijvingen 15 juni, om 23.59 uur.

De overschrijving dient digitaal door de nieuwe vereniging te worden aangevraagd. De speler behoort zich eerst af te melden bij de oude vereniging. Hier ontvangt de speler zijn/haar relatiecode, waarmee de overschrijving naar de nieuwe vereniging kan worden aangevraagd. Indien de overschrijving op correcte wijze is aangevraagd verschijnt altijd de melding: ‘’Er is een overschrijvingsverzoek aanwezig’’. Bij het zien van deze melding in het tabblad ‘’Persoon’’ worden de KNVB en de oude vereniging automatisch op de hoogte gebracht.

Om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien is er een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen en de antwoorden op deze vragen. Dit betreft onder andere vragen over;

  • werkwijze overschrijvingen, akkoord geven, overschrijvingsdata, afmelddatum vereniging, dispensaties, jeugdspelers, blokkadesinternationale verzoeken

Veelgestelde vragen nationale overschrijvingen veldHier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over nationale overschrijvingen.

Staat je vraag en antwoord hier niet bij, neem dan telefonisch contact met ons op. De regels en overige informatie over overschrijvingen vind je in paragraaf 6 van het Handboek competitiezaken amateurvoetbal.

Nationale overschrijvingen

Handelingen overschrijving SportlinkAlle informatie over de handelingen die verricht worden bij een overschrijving binnen Sportlink vind je in het Support Center.


Terug naar boven