Trainer-coach veldvoetbal opleidingen

De KNVB biedt verschillende trainerscursussen aan. Bekijk hieronder welke.

PupillentrainerLijkt het je geweldig om jeugdige voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen? Met de Pupillentrainer opleiding leer je hoe je kinderen kunt leren voetballen en plezier te hebben in voetballen.

JuniorentrainerLijkt het je een uitdaging om jeugdspelers van 13 tot 19 jaar te trainen? En kan je daarbij je enthousiasme voor het spelletje overbrengen? Als het antwoord op beide vragen 'ja' is, dan is de cursus Juniorentrainer écht iets voor jou.

G-voetbaltrainerWil je bij de eigen club een bijdrage leveren aan de voetbalontwikkeling van jonge spelers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? En lijkt het je boeiend om G-voetballers van 5 tot 18 jaar te trainen en te coachen? Dan is de cursus G-voetbaltrainer geknipt voor je.

UEFA CHeb jij op niveau gevoetbald en/óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? Klaar voor de volgende stap in je trainer/coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Focus op senioren.

UEFA C YouthHeb jij op niveau gevoetbald, óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? Klaar voor de volgende stap in je trainer/coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, het geven van trainingen en begeleiden van (jeugd)spelers. UEFA C Youth op een onderwijsinstellingHeb jij op niveau gevoetbald, óf heb je al het pupillen- of juniorentrainer-diploma? En ben je klaar voor de volgende stap in je trainer-coachcarrière? Ga dan voor de UEFA C Youth opleiding. Deze opleiding gaat jou scholen in het coachen van wedstrijden, het geven van trainingen en begeleiden van jeugdspelers. UEFA C voor (ex-) contractspelers De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA C voor (ex-) contractspelers

UEFA BDe KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA B.

UEFA B YouthDe KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA B Youth.

UEFA ADe KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus Trainer-Coach I Senioren.

UEFA A YouthDe KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA A Youth | Trainer-Coach I Jeugd.

UEFA ProDe KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie. Aandacht voor de cursus UEFA Pro Coach Betaald Voetbal.


Terug naar boven