Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Rinus, de online assistent-trainer

KNVB Media
KNVB Media
11 september 2017, 0:00

Rinus, de nieuwe online assistent voor trainers - Foto: KNVB Media

KNVB ASSIST, het kennisplatform voor bestuurders en scheidsrechters, is vanaf vrijdag 8 september uitgebreid met een nieuw platform speciaal voor trainers. Een belangrijk onderdeel binnen het platform is Rinus; de online-assistent trainer.

Gratis toegang

Deze online tool biedt trainers gratis toegang tot honderden oefeningen, kant-en-klare trainingsschema’s en inspireert hen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. Rinus beantwoordt aan de vraag van veel beginnende trainers die op zoek zijn naar toegankelijk trainingsvormen en biedt zowel losse oefeningen, volledige trainingen en programma’s van meerdere weken.

Rinus, de online assistent-trainer

De oefeningen zijn gefilterd op leeftijd en gekoppeld aan verschillende doelstellingen. Afhankelijk van waar het accent van de training ligt, kan de trainer oefeningen samenstellen tot een training. Alle oefenstof wordt op visueel aantrekkelijke wijze (met twee- en driedimensionale visualisaties) aangeboden.

Bereikbaarheid

Rinus is bereikbaar via de desktop, tablet en smartphone. Vanaf eind september is Rinus ook als mobiele app te downloaden in de App Store en Google Play Store. Zo is de ideale trainingsvorm altijd binnen handbereik. Dankzij Rinus kunnen clubs voortaan zelf hun trainers, coördinatoren en andere vrijwilligers actief op weg helpen bij het opzetten van trainingen. Maar ook trainers en coördinatoren zelf kunnen rechtstreeks aan de slag met de kennis die er te vinden is. 

Rinus is constant in ontwikkeling. Het platform wordt daarom in de komende periode aangevuld met nieuwe oefenvormen en meer specifieke kennis. Zo gaat elke trainer met voldoende uitrusting het trainingsveld op.

App Store App Store Download hem nu in de App Store.

Google Play Google Play Download hem nu via Google Play.

Rinus, de online assistent-trainer Rinus, de online assistent-trainer Klik hier om Rinus te openen.

Hoe werkt het? Hoe werkt het? Klik hier voor meer informatie over hoe je aan de slag kunt met Rinus.

Infographic

Download hieronder een handige infographic die je kunt delen op jouw club om Rinus bekend te maken. 

Stel jouw training samen met Rinus

Je trainingen en seizoensplanning bij de hand. Thuis en op het veld.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen