Scheidsrechters II en I veldvoetbal

Ontwikkelingen binnen en buiten het veld stellen steeds hogere eisen aan scheidsrechters en daarmee aan de opleidingen SOI en II. In een voetballandschap dat zich continu en steeds sneller ontwikkelt, wordt de scheidsrechter geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Tijdens het leertraject ontdek je hoe jij effectief omgaat met fluiten van wedstrijden op een hoger niveau.

In de vernieuwde arbitrageopleidingen staan jouw ambitie en talenten centraal! In gesprek met je eigen praktijkbegeleider en medecursisten ga je op zoek naar je eigen leerdoelen tijdens de opleiding. Gedurende het seizoen staan deze doelen centraal en bewandel je jouw eigen ontwikkeltraject. Gedurende dit traject ben je zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling en resultaten en word je daarin begeleid door ervaren docenten en praktijkbegeleiders.

Actieve en nieuwsgierige houding

Het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling en resultaten, vraagt om een actieve en nieuwsgierige houding. Naast kennis en vaardigheden, spelen het vermogen om jezelf te vernieuwen en ontwikkelen een steeds belangrijkere rol in een scheidsrechtersloopbaan. Binnen de SOI- en SOII-opleiding wordt dit vermogen geprikkeld door nadruk op zelfreflectie, kennis delen en inspirerende experts.

De SOI en SOII zijn landelijke opleidingen, waarbij de SOII in het district wordt georganiseerd. Als je je aanmeldt voor deze opleiding (SOII), kies dan in het keuzemenu bij 'district' voor 'landelijk'.


Terug naar boven