Mobiel digitaal wedstrijdformulier veldvoetbal

Vanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.

 
 

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier.

Ondersteuning Wedstrijdzaken-appInstructies, filmpjes, veelgestelde vragen en contactgegevens. Veelgestelde vragen mDWF pupillenVanaf het seizoen 2018/'19 wordt de spelersopgaaf vanaf de leeftijdscategorie onder 8 geregeld via de wedstrijdzaken app. Hieronder zijn antwoorden op veelgestelde vragen te vinden.

App downloaden

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden.

App Wedstrijdzaken Apple StoreDownload de app Wedstrijdzaken voor je iPhone of iPad.App Wedstrijdzaken Google Play StoreDownload de app Wedstrijdzaken voor je Android-toestel.​

Via bijeenkomsten, online informatie en persoonlijk contact zal de KNVB de komende periode alle verenigingen en wedstrijdofficials ondersteunen bij de introductie van het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Op deze pagina zal alle beschikbare informatie worden gepubliceerd.

Ervaringen Wedstrijdzaken-appErvaringen uit het zaalvoetbal en de pilots in het veldvoetbal.


Terug naar boven