Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken webinar spelregelwijzigingen seizoen 2021/’22

KNVB Media
KNVB Media
9 september, 13:55

Betaald voetbalscheidsrechter Jeroen Manschot besprak in een webinar de belangrijkste wijzigingen voor het komende seizoen aan de hand van verschillende videobeelden. - Foto: KNVB Media

Spelregels zijn een essentieel onderdeel van het voetbal, maar ieder seizoen worden er ook altijd wat wijzigingen doorgevoerd in diezelfde spelregels. Om iedereen goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen, zonden we op maandag 30 augustus het webinar ‘Spelregelwijzigingen seizoen 2021/’22’ uit.

Betaald voetbalscheidsrechter Jeroen Manschot besprak in dit webinar de belangrijkste wijzigingen voor het komende seizoen aan de hand van verschillende videobeelden.

Webinar Spelregelwijzigingen 2021/2022 Webinar Spelregelwijzigingen 2021/2022 Kijk hier de webinar onder leiding van Jeroen Manschot terug.

Overige vragen

Vanwege de grote belangstelling zijn tijdens de uitzending niet alle ingestuurde vragen van kijkers aan bod gekomen. De vragen die niet zijn behandeld, inclusief de antwoorden vind je hieronder terug.

Vragen webinar spelregelwijzigingen Vragen webinar spelregelwijzigingen Ga naar de antwoorden op alle vragen die tijdens de webinar niet behandeld konden worden.

Spelregels en Wedstrijdinformatie Spelregels en Wedstrijdinformatie Lees hier meer over de spelregels en wedstrijdinformatie.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen