Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Shukrula fluit finale Man. City - Real Madrid in voorrondes Women's Champions League

KNVB Media
KNVB Media
19 augustus 2022, 9:08

Shona Shukrula heeft een topaffiche in de Champions League toegewezen gekregen. - Foto: KNVB Media

Shona Shukrula is aangesteld als scheidsrechter voor de ontmoeting tussen Manchester City en Real Madrid van deze zondag. De twee teams treffen elkaar in de finale voorrondes van de UEFA Women's Champions League.

De winnaar van het duel in het Estadio Alfredo Di Stefano (Madrid) plaatst zich voor de play-offronde van de Champions League. Zowel Man. City als Real Madrid bereikte de finale voorronde door met 6-0 te winnen in de eerste grroepswedstrijd van een minitoernooi. De Engelsen versloegen Tomiris-Turan, terwijl Real te sterk was voor Sturm Graz.

Shukrula wordt tijdens de wedstrijd bijgestaan door Laura Cordain uit San Marino en de Servische Maja Milosevic. Marina Živković is de vierde official. Wie Shukrula in actie wil zien, kan de krachtmeting tussen Manchester City en Real Madrid live bekijken op Real Madrid TV.

Casparij

Bij Manchester City staat sinds deze zomer Kerstin Casparij onder contract. De international van de OranjeLeeuwinnen maakte de overstap van FC Twente.

De twee ploegen stonden vorig jaar ook al tegenover elkaar in de kwalificatierondes van de UEFA Women's Champions League. Toen kwam Real over twee ontmoetingen met een totaal van 2-1 als winnaar naar voren. 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen